Sport & Vrijetijd

VOLEA Padel opent haar deuren in Tubbergen

TUBBERGEN - VOLEA opent binnenkort haar deuren in de Verdegaalhal in Tubbergen met twee fantastische nieuwe padelbanen. Koen Nijhuis, eigenaar van VOLEA vertelt: „Ik ben al ruim 1,5 jaar bezig om een geschikte locatie te zoeken in de Gemeente Tubbergen voor indoor tennis- en padelbanen. Met name padel is een enorm populaire sport die nog steeds terrein aan het winnen is. Zelf tennis ik zal sinds ik kan lopen zo ongeveer en vanuit die hoek ben ik ook met padel in aanraking gekomen. Toen een combinatie van tennis en padel erg moeilijk leek ben ik verder gaan kijken en ben ik onlangs in contact gekomen met Mark oude Luttikhuis van SoccerInside die momenteel ook in de sporthal zit met een speedsoccerveld. Vanaf dat moment is het heel snel gegaan.”

Waarom padel?

„Ik merkte om me heen dat steeds meer mensen padel gingen spelen terwijl deze mensen eigenlijk nooit tennis hadden gespeeld. Dus die nieuwe doelgroep moest gewoon bediend kunnen worden in de Gemeente Tubbergen. De dichtstbijzijnde indoor padelbaan vind jeop minimaal 20-30 minuten reisafstand. Voor een uurtje padel zit je dan al snel langer in de auto dan dat je aan het sporten bent.

Ook vond ik het belangrijk dat je eigenlijk a la minute moet kunnen spelen en niet afhankelijk moet zijn van openingstijden van de sporthal. Bij VOLEA kun je dan ook elke dag van de week terecht om padel te spelen, de hele dag door. Het maakt niet uit of je 's ochtends vroeg wilt spelen of laat in de avond, bij VOLEA is de baan voor jou beschikbaar. Het online reserveringssysteem maakt het eenvoudig om je padelbaan te boeken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een toegangscode via e-mail waarmee je toegang krijgt tot de sporthal en de padelbaan.

Naast het sportieve gedeelte gaan we ook een gezellige ‘self service’ zithoek creëren. Dus mensen die voor het sporten even gezellig een kop koffie willen drinken kunnen dat gewoon doen. Of een drankje na het sporten kan ook. De sporthal wordt uitgerust met automaten die volledig zelf bediend kunnen worden.”

Kortom, VOLEA komt eraan! Volgens planning kunnen ze vanaf eind maart open. Voor meer informatie kun je terecht op voleapadel.nl of volg je VOLEA op Facebook en Instagram voor de laatste ontwikkelingen en acties.