Sport & Vrijetijd

Jouw huiskamer als podium

Talent in Huis 2023

OLDENZAAL -  Oldenzaal barst van het talent, dat blijkt wel uit het aantal aanmeldingen die de organisatie dit jaar weer mocht ontvangen. Of het nu zang, dans, theater of een goed verhaal is. Elk talent verdient een podium! En daarom is er op zondag 15 oktober van 12.30 tot 17.30 uur weer een geweldig huiskamerfestival in de stad.

Intieme optredens en een bijzondere sfeer

Diverse huiskamers veranderen voor een middag in échte podia voor optredens van uiteenlopende, lokale talenten. Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen en lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer verhuizen.

Talent in eigen huis? Meld je huiskamer aan!

Zonder huiskamers geen festival. Er zijn nog locaties nodig waar de talenten op kunnen treden. Dus woon je in- of nabij de binnenstad van Oldenzaal en wil je samen met anderen bij jou thuis van een flink staaltje cultuur genieten? Meld je aan als gastheer/-vrouw en stel je huiskamer beschikbaar voor een act van Talent in Huis. Of je nu in een kasteel woont of een kleine bovenwoning hebt, er is altijd wel een plekje voor het talent om te stralen.

Je adres aanmelden als speelplek is eenvoudig door te mailen naar info@talentinhuis-oldenzaal.nl

De artiesten staan al online op www.talentinhuis-oldenzaal.nl en hier is binnenkort ook het programma te bewonderen.