Sport & Vrijetijd

Stichting Autocross Langeveen kijkt terug op mooie wedstrijden

LANGEVEEN - Zondag 14 april klonk het geluid van ronkende motoren en kwam de geur van uitlaatgassen je weer tegemoet in Langeveen. Stichting Autocross Langeveen organiseerde namelijk haar jaarlijkse autocross evenement. Maar liefst 150 deelnemers streden om de punten voor het RAMO Kampioenschap. De jongens en de meisjes in de leeftijdscategorie van zes tot twaalf jaar gingen de strijd met elkaar aan om de eerste punten van de Dutch Mini Buggy Cup te behalen.

Rijder #118 in gevecht met SAL-rijder Timo Pahler #304. Foto: Michelle Vergeer
Rijder #118 in gevecht met SAL-rijder Timo Pahler #304. Foto: Michelle Vergeer

Voorafgaand aan het evenement zijn vele leden en vrijwilligers uren actief bezig geweest om alles vlekkeloos te laten verlopen. De eerste start was rond de klok van half elf en rond kwart voor zes ging de laatste finale van start. 

Gelukkig waren de weergoden de stichting dit jaar wel goed gezind en had deze tijdens de opbouw én het evenement droog en stralend weer. Maandagochtend waren er weer vele leden aanwezig om het terrein aan de Gravenlandsweg weer spik en span achter te laten. Dit alles voordat de regenbuien maandagmiddag uit de lucht kwamen.

Stichting Autocross Langeveen kijkt als organisatie trots terug op een mooie dag met mooie wedstrijden. Daarom wil de organisatie de sponsoren en vrijwilligers heel erg bedanken voor hun steun en bijdrage.