Sport & Vrijetijd

Stefan Lenting winnaar jubileumtoernooi ’t Centrum

DENEKAMP - Zondagmiddag werden in het speciale, sfeervolle biljartlokaal van c.r. Concordia de finalepartijen van het Jubileumtoernooi van de Biljartvereniging ’t Centrum gespeeld. De  vereniging vierde met dit ‘Tien over rood’ -toernooi haar 75 jarig bestaan, waaraan in eerdere edities van de DV reeds aandacht werd bestreed. De inschrijving stond open voor iedereen die daar interesse in had, waarna de deelnemers werden opgedeeld in drie poules, elk van zes spelers. 

De finalisten.

Die speelden in de maanden juni en juli vier voorronden. De beste twee uit iedere poule plus de twee beste nummers drie bereikten de finaledag die dan zondag 21 augustus jl. werd georganiseerd. Onder hen ook Stefan Lenting en Frederik Alink, Centrumleden die reeds nationale biljarttitels behaalden.

Deze acht overgebleven biljarters speelden zondag morgen in twee poules met als inzet het bereiken van de finalepoule. Die werd bereikt door Bert Haamberg, Sjoerd van Bentem en je zou kunnen zeggen ‘natuurlijk’ Frederik Alink en Stefan Lenting.

Een paar boeiende finale-uurtjes leverde dat op, waarin Stefan Lenting zich uiteindelijk de sterkste toonde en dus winnaar werd van de cheque van € 500,-.