Sport & Vrijetijd

Schoolprins en schoolprinses Mariaschool Reutum bekend

REUTUM - Na twee jaar van afwezigheid zijn de schoolprins en schoolprinses van de Mariaschool bekend. Dit jaar regeren schoolprins Pim en schoolprinses Charlee An tijdens de carnavalsperiode over de Mariaschool Reutum.

Voordat het zover was werden er eerst playbackvoorrondes gehouden op school. De kinderen van groep 5 t/m 8 mochten de mooiste playbackacts laten zien. Alle kinderen die meededen mogen optreden tijdens de gala, senioren gala of na de optocht op zaterdag 18 februari bij Bays in Reutum.

Nadat de voorrondes van de gala waren geweest werd het voor groep 8 erg spannend. Er werd geloot wie zich de schoolprins en schoolprinses van de Mariaschool mocht noemen. De eer is dit jaar voor schoolprins Pim Jansen en schoolprinses Charlee An Slagers. Een bijzonder jaar! Samen met Prins Thijs en Adjudant Ronald en hofdames Elke en Emma van de jubilerende CV ‘De Pinn’n’ gaan ze een onvergetelijke tijd tegemoet. Zo zullen de schoolprins en schoolprinses in het middelpunt van de belangstelling staan tijdens het schoolcarnaval op vrijdag 17 februari op de Mariaschool en zullen ze voorop in de polonaise lopen tijdens het carnavalsfeest na de optocht bij Bays.