Sport & Vrijetijd

Minioren van OZ&PC kampioen van Overijssel!

OLDENZAAL - Afgelopen weekend werd de Finale Minioren Clubmeet gezwommen in zwembad Vondersweijde in Oldenzaal. OZ&PC nam hier aan deel met een groep van 13 zwemmers, nadat zij zich hiervoor met overmacht hadden geplaatst tijdens de voorrondes. In deze voorrondes eindigde OZ&PC al als eerste van Nederland. Dat beloofde dan ook al veel goeds voor de finaleronde!

Niks bleek minder waar! Na een uiteindelijk toch spannende finaleronde wisten de zwemmers uit Oldenzaal zich als team naar de hoogste podiumplaats te zwemmen. Het verschil met het team van SWOL 1894 was minimaal, maar de ploeg uit Oldenzaal trok toch aan het langste eind. Dit resulteerde in de winst van een prachtige beker en de titel 'Kampioen Minioren Clubmeet Overijssel 2023'.

De wedstrijd zelf was één groot feest. Deze werd geheel georganiseerd in het thema 'Zomer', met zelfs een mooi versierde opkomst van alle verenigingen. Een volle tribune, gezellige sfeer, leuke muziek en sportiviteit leidden samen tot een compleet succes deze middag! OZ&PC kan terugblikken op een geweldig weekend vol PR's en een ontzettend mooie teamprestatie!