Sport & Vrijetijd

Jeugdtoernooi SDC'12

DENEKAMP - SDC’12 organiseert zaterdag 25 mei a.s. de eerste editie van het Schwung Jeugdtoernooi voor onder 13-teams. Dankzij groot animo onder clubs, van zowel binnen als buiten de regio, heeft de voetbalclub een mooi deelnemersveld weten te realiseren.

Het deelnemersveld bestaat uit diverse teams van: Bon Boys, HHC, MVV’29, Quick'20, Reutum, TVC’28, VMC, Vogido en uiteraard SDC’12. In totaal zullen zestien teams, onderverdeeld in de ’Champions League’ en de ’Europa League’, strijden om de felbegeerde prijzen. Tussen de wedstrijden door zullen er tevens individuele spelelementen worden afgewerkt.

Kortom, het belooft een gezellige dag vol voetbalplezier en gezonde competitie te worden. Het toernooi begint om 09.30 uur en de finales staan gepland om 15.30 uur en 15.55 uur.

Meer informatie en het complete programma is beschikbaar via: www.sdc12.nl

Uiteraard nodigt de voetbalvereniging alle ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden uit om de spelertjes aan te komen moedigen en mee te genieten van deze fantastische dag. Tot ziens op sportpark de Molendijk!