Sport & Vrijetijd

Jeugdgala voor allerkleinste knolletjes: wat een feest!

WEERSELO - Het kindergala was voor de kinderen uit groep één t/m groep vier van de Aloysiusschool bij café Van Olffen. Wat zagen de kinderen er allemaal mooi uit, leuke kleding en mooie make-up. Ze waren helemaal klaar voor het grote feest. 

Woensdagmiddag was het dan eindelijk zover. Het gala voor de kinderen van de basisschool mocht weer gehouden worden. Om 15.30 uur trok jeugdprins Simon en jeugdprinses Lynn binnen met groot gevolg, de jeugdraad van elf, dansmarietjes maar ook Prins Peter en Sik Bjorn. De presentatie van het gala was in handen van Wiep Buil en Loes Jansink. Het eerste optreden deden Nowi Kok, Maud Oude Booyink en Lynn Berendsen als K3 met het liedje ‘Waterval’. Sophie oude Essink Nijhuis stond helemaal alleen op het grote podium en zong het liedje ‘Frozen - Athohallan’. Heel knap gedaan. Een spetterende Medley werd gedaan door Hanne Wantia, Suus Deterink en Pip in het Veld. Renske en Myrthe hadden een heel leuk optreden als ‘Schiffie & Co’ met de Pinquïndans. Na al deze leuke optredens was er even pauze en tijd om iets te drinken want dat hadden de artiesten toch wel verdiend. Na de pauze was het de beurt aan de dansmarietjes. Wat een leuk optreden. Geweldig zoals ze dat brachten. Sofie en Pien zongen het lied ‘Waterval’ van K3. De ODI streetdance groep 1 gaf een perfect optreden op het nummer van Freddy Moreira, ‘Activeren’. Evy Kempers en Tara Haven zongen ‘Haai Alarm’ van Kinderen voor Kinderen en als afsluiter een spetterende medley gebracht door Medley groep 7.

Wat een talenten. Heel bijzonder dat er zoveel talent bij de kinderen is. Ga er maar staan. Een zaal vol bezoekers die jou allemaal aankijken. Top!

Ine Flinkers