Sport & Vrijetijd

Escape tour
Vind de geheime uitgang van Oldenzaal

OLDENZAAL - Heerlijk een dagje met vrienden erop uit, met familie of je partner of collega’s Oldenzaal ontdekken. Dit is superleuk te combineren met een Escape Tour door Oldenzaal, ‘oons stedke’. Ga de uitdaging aan en vind de geheime uitgang van Oldenzaal. Aan de hand van een app dwaal je door het centrum van Oldenzaal om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je verder helpen in je zoektocht. 

Eigenlijk is het een soort van escaperoom, maar dan door de stad. Het testteam heeft hét geheim van Oldenzaal al ontdekt. Charles Theodororus Stork stuurde hen op pad. En het leuke was: ze 'moesten' hun telefoon gebruiken om het geheim te ontdekken.

Verhaallijn

Als klein jongetje keek Charles Theodorus Stork vol bewondering naar de textielfabriek van Gelderman. Dat wilde hij ook! Toen Stork dertien jaar oud was kocht hij drie weefgetouwen en richtte zijn eigen spinnerij op. Jaren later is zijn bedrijf flink op stoom gekomen en is Stork op zoek gegaan naar nieuw personeel. Tijdens het jaarfeest in Oldenzaal besluit Stork gratis bier uit te delen en zo nieuwe medewerkers te werven. Al snel loopt het uit de hand...

Eerste reactie: “Superspannend! Leuk om eens op een andere manier door de stad te puzzelen!”

In het kort

Start de Escape Tour wanneer je wil, duur is ca. 3 uur, 2-4 personen, € 29,95 per team. Te boeken bij Oldenzaal Promotie/Tourist Info Oldenzaal, Grootestraat 35 te Oldenzaal. Tel. 0541-514023 of mail info@oldenzaalpromotie.nl

Je kunt zelf bepalen hoe laat je de Escape Tour wilt gaan spelen. Je speelt de Escape Tour op je eigen smartphone en er is geen begeleider aanwezig. Door alle instructies te volgen die je per mail ontvangt kan je de Escape Tour starten wanneer je wilt. De Escape Tour is gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten?

Kijk op www.uitinoldenzaal.nl