Sport & Vrijetijd

Eerste Seniorencafé ’De Tweede Helft’ in de gemeente Dinkelland van start gegaan

DINKELLAND - Afgelopen zondag om 14.00 uur vond de opening plaats van het eerste Seniorencafé ’De Tweede Helft’ in de gemeente Dinkelland, en wel in het Kulturhus te Denekamp.

Voor de eerste keer was de belangstelling meer dan verwacht. Een gast die binnen kwam zei: "Ik vind het zo spannend, ik weet helemaal niet wat ik moet verwachten." Zo verging het ook de gastheren en gastvrouwen. Ook zij vonden het spannend en wisten niet hoe het zou gaan verlopen. Maar Chapeau voor jullie! Het werd al met al een zeer geslaagde middag.

Had u nog twijfels om te komen deze eerste middag? Helemaal niet erg, want zondagmiddag 19 maart is het Seniorencafé De Tweede Helft weer geopend en dan heten zij u van harte welkom.

Kosten bedragen € 10,00 per persoon voor koffie met iets lekkers. Een drankje en ter afsluiting een warme snack.

Het Seniorencafé is elke eerste en derde zondagmiddag van de maand in het Kulturhus in Denekamp. Aanmelden is niet nodig.

Mocht u belangstelling hebben om gastvrouw of gastheer te zijn? Heel graag! Neem dan contact op met Ria Kamphuis, sociaal werker Senioren bij de SWTD, via tel. 0612222840 of per mail, r.kamphuis@swtd.nl