Sport & Vrijetijd

Een ‘rake’ dag: De Verrekijker en veel noabers voor Stichting Goal!

LOSSER - De Naober Talenten dag was op woensdag 10 mei. Het was een groot succes. In de ochtend hadden de kinderen allemaal workshops, gevolgd door de Noaber Talentenmarkt in de middag. Het was een topdag. De kinderen hebben genoten. Wat een beleving! Een keer wat anders doen. Het was super: hele mooie workshops; heerlijke zelfgemaakte lekkernijen; de samenwerking met groot een klein; kortom genieten!

Hulp van noabers

Op deze dag heeft De Verrekijker heel veel hulp gehad van de kinderen, ouders, familie, collega's, noabers, De Böggels, Fundament Losser Lezen, RTV-Losser, Avelijn, St. Maartenstede, de Losserhof, het Repaircafé, Harrie Nijhuis (workshop Twentse taal), de kloot- schietvereniging, leden van SV Losser, auto Stoevenbeld, Ben Greftenhuis (leerbewerken workshop), Tub.Sport, Mutlu Karabulut van sportschool Fit-Fight Dojo en ze zijn vast nog wat mensen vergeten. 

Een leerzame dag

De hele dag een beleving voor de kinderen met raakvlakken op verschillende thema's zoals respect, burgerschap, talentontwikkeling, wetenschap en technologie en nog veel meer. Wat hebben de kinderen weer veel geleerd. Met als resultaat genietende, blij en tevreden kinderen. En daar doen ze het voor.

Cheque voor Stichting Goal!

De Verrekijker is een gezonde school, maar bij een feestje hoort een lekkernij. Op vrijdag 12 mei genoten de kinderen daarom als lunch eerst van het patatje van De Egel. En toen was het grote moment, want 75 % van de opbrengst van de Noaber talentendag was voor Stichting Goal, een door de kinderen zelfgekozen doel. De cheque met het mooie bedrag van 1820 euro werd door hulp van Buddy en kinderen door Edith Eusterbrock overhandigd aan Paul Gelen van de Stichting.

Mooie afsluiting

En als klapper op de vuurpijl dan ook nog de schoolbeloning. Buiten spelen met eigen buitenspeelgoed. Skeelers, zandauto's, skateboards, trekkers, ballen nog veel meer krioelde over het plein, op het TAR-veld en rondom de school.  Er was muziek en tussendoor ook nog als verrassing een lekker ijsje. Dus met veel gezelligheid sloten ze allemaal samen de week af.

De Verrekijker is trots. Superbedankt allemaal!