Sport & Vrijetijd

CV Mander overhandigt jubileumgids aan prins Robin en Sik Nico

MANDER - CV Mander viert dit jaar haar 44-jarig jubileum. Ter gelegenheid van dit carnavaleske hoogtepunt is er een jubileumgids uitgebracht. Op dinsdagavond 7 februari heeft een afvaardiging van CV Mander de gids persoonlijk overhandigd aan prins Robin I en secretaris Nico van CV De Spekscheeters uit Vasse.

Op de foto v.l.n.r.: Rob Kempers, sik Nico Koopman, prins Robin Klaas en Boyke Telgenkamp.

CV Mander hoopt dat Robin en Nico in de komende periode nog enkele vrije avonden hebben, want het 106 pagina’s tellende boekwerk is zeker de moeite waard om te lezen. In de gids komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo worden het bestuur, de commissies en de bouwlocaties belicht. Ook zijn leden geïnterviewd en komen prominenten aan het woord. De rode draad van de gids is een beschrijving van de wagenbouw vanaf oprichtingsjaar 1979 tot en met 2022. Per jaargang zijn vele, soms nog niet eerder vertoonde foto’s opgenomen. Het uitbrengen van de gids is mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren. CV Mander wil iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de gids.

Naast het uitbrengen van de jubileumgids heeft CV Mander in oktober vorig jaar ook een jubileumweekend georganiseerd in het kader van het 44-jarig bestaan van de vereniging. Dit tweedaagse feest was een regelrecht succes met één en al gezelligheid. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de wagens om aankomend weekend goed voor de dag te komen tijdens de optochten. CV Mander neemt deel aan de optochten in Tubbergen, Vasse en Geesteren met als thema Australië.

Op de foto v.l.n.r.: Rob Kempers, sik Nico Koopman, prins Robin Klaas en Boyke Telgenkamp.