Algemeen

Verhuizing en uitbreiding voor bloemenzaak Rick’s Bloemen

ALMELO - Bloemenzaak Rick’s Flowers & More (voorheen Sinnema bloemen) is al 25 jaar te vinden aan de Ootmarsumsestraat 296A. Echter gaat er wat veranderen. Rick’s Bloemen verhuist een stukje verderop in de straat, naar een nieuwe, mega grote winkel op nummer 342. 

De wens om uit te breiden is er al langere tijd. “In onze andere winkels hebben we meer ruimte voor een breder assortiment.

Dit wilden we voor onze winkel in Almelo ook heel graag. Er was voor ons alleen één voorwaarde: we willen per se op het Sluitersveld blijven. In de 25 jaar dat we hier zitten, hebben we een hechte klantenkring opgebouwd en die willen we absoluut niet kwijt!”, aldus Rick Schutten.

Het pand waar voorheen Europart zat is helemaal van onder tot boven gestript. In meer dan een jaar tijd hebben de eigenaren van Rick’s Bloemen het hele pand van binnen opgeknapt en omgebouwd tot een mega grote moderne winkel met heel veel binnen en buiten presentatieruimte. Het nieuwe onderkomen biedt bijna vier keer zoveel ruimte als de huidige winkel. Hierdoor wordt het assortiment van Rick’s Bloemen flink uitgebreid met grote kamer- en buitenplanten, snijbloemen, glaswerk en luxe potterie. “Vanwege ruimtegebrek konden we dit moeilijk aanbieden in Almelo, maar nu hebben we daar volop ruimte voor in onze nieuwe winkel en op de ruime buitenruimte naast en achter het pand”, vertelt Rick trots.

“We kopen zelf dagelijks verse bloemen en planten in op de veiling in Aalsmeer. Doordat er geen schakels tussen zitten kunnen we dus altijd de beste kwaliteit leveren tegen de aller scherpste prijs”, aldus Schutten.

“We zouden deze stap absoluut niet hebben genomen als we niet zeker zouden weten dat het vaste team medewerkers van Rick’s Almelo mee zou gaan naar de nieuwe winkel. Zij maken al ruim 10 jaar Rick’s Almelo tot een succes, kennen alle klanten en zorgen ervoor dat iedere klant bij Rick’s tevreden de deur uitgaat.”

De opening van Rick’s Bloemen Almelo zal niet geruisloos gaan. Maandag 22 mei is de laatste verkoopdag in de oude winkel.

Woensdag 24 mei is de opening van de nieuwe winkel aan de Ootmarsumsestraat 342. Dit wordt gevierd met heel veel aanbiedingen, gezellige muziek, een hapje en een drankje en voor iedere klant een leuk cadeau. Rick’s Bloemen maakt er dus een mooi en gezellig spektakel van.