Algemeen

Toneelvereniging Concordia zeer succesvol

ALBERGEN -  De toneelvoorstellingen van Concordia uit Albergen zijn zeer succesvol verlopen. Voor de zesde keer werd er twee weekenden gespeeld. Dat dit een goede beslissing was, bleek uit de ruime opkomst van de weekenden. Alle avonden waren uitverkocht. 

Het publiek genoot met volle teugen van het stuk ‘Maar niet echt…’, geschreven en geregisseerd door Jos Schepers, dat door de spelers met verve en veel plezier op de planken werd gebracht. De vele lachsalvo’s en open doekjes waren dan ook niet van de lucht. Een zeer eigentijds stuk, deels gespeeld in het Nederlands en deels in het Twents. Dat dit een goede combinatie is, mag blijken uit de vele positieve reacties en het stijgende bezoekersaantal van de laatste jaren.

Jubilaris

Na afloop van de voorstellingen werd jubilaris Gilbert Leemhuis gehuldigd ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum. Hij werd lovend toegesproken en kreeg een oorkonde en bijpassend speldje uitgereikt. Ook de debutante in het stuk, Kim Niekolaas, verdient een groot compliment. Concordia kan terugkijken op weer twee zeer geslaagde toneelweekenden.

De toneelvereniging bedankt iedereen voor zijn komst en hoopt u volgend jaar weer te mogen begroeten.

Voorstellingen in 2025

De speeldata voor volgend jaar zijn inmiddels bekend. Noteer maar vast in de agenda: vrijdag 14 maart, zaterdag 15 maart, vrijdag 21 maart, zaterdag 22 maart en zondag 23 maart 2025.