Algemeen

Morshuis De Woonspecialist viert opening met kortingen en winacties

LOSSER - Aanstaande vrijdag 2 februari opent Morshuis De Woonspecialist haar deuren aan de Industriestraat 2a te Losser. Vijf maanden zijn ze druk geweest om alles om te toveren tot een inspirerende plek voor totaaloplossingen op het gebied van wonen en interieur. Of het nu gaat om klushulp, meten, maken, monteren of advies en inspiratie; iedereen kan terecht bij de nieuwe woonwinkel. 

Morshuis inspireert en adviseert als dé Woonspecialist van Losser

“Vanaf 2 februari is iedereen van harte welkom in onze spiksplinternieuwe woonwinkel; Morshuis De Woonspecialist”, aldus eigenaar Rene Morshuis. “We zijn we vijf maanden druk bezig geweest om alles om te toveren tot een heerlijke plek waar je wordt overspoeld met ideeën om het interieur op te frissen. Het is niet zomaar een plek waar je producten kiest; het is een bron van inspiratie waar we samen met de klant hun droominterieur realiseren. Van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en behang tot traprenovatie; wij hebben het allemaal. Als dé woonwinkel die de klant volledig ontzorgt, bieden we interieuradvies met 3D-ontwerp en prachtige interieurproducten, evenals het inmeten en monteren van nieuw interieur.

Wij zijn er voor iedereen die graag een nieuw interieur wil en daar graag advies en hulp wil hebben. Wij willen dé woonwinkel van Losser en omgeving zijn die mensen volledig ontzorgt. Daarom bieden we interieuradvies met 3D-ontwerp en prachtige interieurproducten, evenals het inmeten en monteren van nieuwe interieur. Kortom, bij ons kan iedereen zijn interieurwensen laten uitkomen zonder zorgen.” 

Volledige ontzorging met complete woninginrichting en service

De winkels van De Woonspecialist staan bekend om actuele collecties van gerenommeerde merken, deskundig advies en slimme oplossingen door eigen vakmensen. Daarmee wil Morshuis lokaal de beste zijn door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis. In Losser gaat het volgens Morshuis nog een stapje verder. “Naast vloeren, raamdecoratie en gordijnen verkopen we in Losser ook verf en behang, stalen deuren, kasten op maat, horren en buitenzonwering. Daarbij leveren we maatwerk. We renoveren de trap en bij de mensen thuis meten we in en monteren we alles. Wanneer mensen nog geen idee hebben hoe ze hun huis willen aanpakken, dan kunnen ze een afspraak maken voor inspiratie en advies. We hebben alles in huis om van ieders huis hun thuis te maken. Mooier kunnen we het niet maken!

Openingsacties

“We willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om ons aanbod te komen bekijken”, vervolgt Morshuis enthousiast. “Daarom hebben we op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari leuke winacties. Iedereen kan gezellig langskomen in onze geheel vernieuwde winkel. Een hapje en drankje staan klaar. Daarnaast hebben we de gehele maand februari en maart kortingsacties; twintig procent korting op raamdecoratie, pvc clickvloer voor € 29,95 per m2, pvc plakvloer voor € 24,95 per m2 en gordijnen voor € 19,95 per meter. 

Morshuis De Woonspecialist is elke maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag is de winkel van 10.00 tot 18.00 uur open. Voor meer informatie, inspiratie of advies kunt u geheel vrijblijvend langskomen aan de Industriestraat 2a in Losser, bellen naar 053-5360534, mailen naar morshuis@woonspecialist.nl of kijken op   www.woonspecialist.nl/winkels/morshuis-de-woonspecialist. Morshuis De Woonspecialist is ook te volgen op Facebook, Pinterest en Instagram.