Algemeen

Jeff van den Biggelaar vertrekt bij Oldenzaal Promotie om nieuwe uitdagingen aan te gaan

OLDENZAAL - Na vier productieve jaren stopt Jeff met zijn werk voor Oldenzaal Promotie. Het is tijd voor een volgende stap en in dezelfde functie bij Enschede Promotie ziet hij een mooie nieuwe uitdaging. “Ik kijk met voldoening terug op mijn tijd hier. We hebben met dit geweldige team veel bereikt.”

Jeff begon hier ‘from scratch’, zoals hij het zelf zegt. Er lag een opdracht en die ging hij uitvoeren. “Er moest een stichting heringericht worden en de stad moest zich verder ontwikkelen. Inmiddels zijn we lekker op stoom en dat is hartstikke gaaf. In Enschede ga ik me onder andere richten op het adviseren en organiseren op het gebied van evenementen. De marketing van Enschede is vele malen groter dan hier. Enschede heeft ook een heel andere ambitie: het wil een grote stad zijn. Daar zal ik met een veel groter team gaan werken en een andere verantwoordelijkheid hebben. In Oldenzaal moest alles opgebouwd worden van 0 naar 100 en in Enschede loopt het al. Ik hoop dat anderen na mijn vertrek meer verantwoordelijkheid gaan voelen en taken gaan overnemen.”

De leegstand van winkelpanden is voor een groot deel opgelost en komen er veel meer bezoekers naar de stad voor een stukje beleving. Er wordt meer omzet gedraaid en de klanttevredenheid steeg. Ook op de activatie van de binnenstad kijkt Jeff met een goed gevoel terug. “Rond de feestdagen hebben we nu bijvoorbeeld veel meer activiteiten zoals de kerstboom-versierwedstrijd en de WinterWinActie. Rond Sinterklaastijd zijn er diverse acties en in coronatijd lanceerden we de Oldenzaalse cadeaubon. De Boergondische Markt is ook een grote extra trekpleister voor de stad naast de reguliere warenmarkt.” Jeff hoopt dat de verbinding in de stad blijft groeien.

Er is nog geen opvolger gevonden.

Op www.uitinoldenzaal.nl vind je de vacature voor directeur-bestuurder van Oldenzaal Promotie.