Algemeen

Inzamelingsactie voor Syrië en Turkije bij het Pius x College

ALMELO / TUBBERGEN -  Op woensdag 22 februari startte de inzamelingsactie, voor slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije, bij het Pius X College te Almelo. De school zamelde geld in door het verkopen van baklava, Syrische/Turkse thee, Turkse pizza en Syrische chips. Op deze manier wil de school een steentje bijdragen en slachtoffers in de getroffen gebieden in Syrië en Turkije helpen. De opbrengsten worden gedoneerd aan giro 555.

Inzameling

Op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 februari vond er een inzamelingsactie plaats bij het Pius x College in Almelo. Het idee kwam vanuit enthousiaste leerlingen die graag geld wilden inzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Samen met een aantal docenten is er een actie bedacht en waargemaakt.

Opbrengsten

Tijdens de inzamelingsactie hebben leerlingen hard gewerkt om geld op te halen voor Turkije en Syrië. De school heeft de complete inkopen betaald, waardoor de gehele opbrengst gedoneerd kon worden aan GIRO 555. De inzamelingsactie heeft in totaal €1200,- opgebracht.

 

Foto’s door Wouter Sand (docent Pius X College)