Algemeen

Gouden Gaai Winnaar Berno Doornbos bij Markloawen Muzikaal

OLDENZAAL - Afgelopen zondag is Berno Doornbos door de leden verkozen tot Gouden Gaai winnaar bij O.C.V De Markloawen. De Gouden Gaai is een prijs waaruit waardering spreekt voor een persoon die lid is van de vereniging, die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor O.C.V. De Markloawen. 

De hoogheden met Berno Doornbos

Nadat hij jaren lang in het totaal acht Gouden Gaaien heeft uitgereikt, mag hij dit jaar zelf de 9e Gouden Gaai in ontvangst nemen. Deze bijzondere waardering heeft hij ontvangen onder begeleiding van de klanken van het Stroat Ensemble. Berno Doornbos is niet voor niks gekozen. Hij is voorzitter geweest van de vereniging. Hij zit al jaren lang in de Technische Commissie. Waarvan hij grotendeels ook nog eens secretaris is geweest. In 2010 was hij secretaris van het hoogheden span Oald Graaf Richard en Oald Gravin Marita.

Jarenlang heeft hij in de gala commissie gezeten. Op dit moment is hij voorzitter van de Sponsor Commissie waar hij ook ambassadeur van is en zit hij in de Jubileum Commissie. Dit alles heeft hij altijd met veel plezier gedaan en doet hij nog steeds! Kortom een duizendpoot binnen de vereniging en een zeer gewaardeerd lid en voorbeeld voor vele leden.

O.C.V. De Markloawen feliciteert Berno van harte met deze ere prijs, een man met een groot Markloawen Hart. Dit geweldige feest werd samen met Gravin Wendy, Graaf Björn, Sik Benno, Jeugdgraaf Finn, Jeugdgravin Linde, de vele leden en verenigingen tot een gezellige middag gebombardeerd.

Uw reactie