Algemeen

Goede Doelen Losser helpt Schuttersvereniging St. Märten Losser aan een nieuwe keuken

LOSSER -  Voor Schuttersvereniging St. Märten Losser was 2023 een bijzonder mooi jaar. Als eerste startte ze begin maart een samenwerkingsverband met de Dinkelboys en helpt hen hiermee aan een nieuw onderkomen. St. Märten heeft hiermee een mooie groep mensen er bij waarvan een aantal ook lid is geworden en beide verenigingen een warm hart toedraagt.

Via een van hen is de vereniging in contact gekomen met de Stichting Goede Doelen Losser, die veel voor de Losserse bevolking doet.

St. Marten heeft al een prachtig clubgebouw aan de Bookholtlaan (bij het zwembad), dat in de coronatijd van binnen ook nog eens behoorlijk is opgeknapt! Echter de keuken met veel gebreken was een doorn in het oog.

Na een gesprek, een kijkje in het clubgebouw en met de uitleg wat het plan was, zijn de mensen van Goede Doelen Losser in beraad gegaan en hebben ze besloten St. Märten te helpen met als gevolg een mooie, ruime keuken met goedwerkende apparatuur.

Voorzitster Marion Wilke was sprakeloos toen ze hoorde dat Goede Doelen Losser wou helpen. Beide partijen zijn zaterdag 30 maart onder genot van koffie, gebak en een drankje weer bij elkaar gekomen en St. Marten heeft met trots haar nieuwe keuken laten zien en Goede Doelen Losser nogmaals bedankt.

Schuttersvereniging St. Märten viert dit jaar met trots haar honderdjarig jubileum en wel in het weekend van 24, 25 en 26 mei. Hier leest u later deze maand in deze krant meer over.