Algemeen

Mischa Benerink en Raymond Ekkelboom slaan handen ineen en bieden totaaloplossingen voor de ICT

Bizzsite Automatisering

OOTMARSUM – Sinds 1 januari 2022 is Raymond Ekkelboom’s IT Twente volledig samengegaan met Mischa Benerink’s Bizzsite Automatisering. Door het samengaan beschikken de IT ondernemers over een deskundig team waarmee Bizzsite als ICT partner vanuit Ootmarsum de hele regio kan bedienen met het totale ICT pakket.

Intensievere samenwerking door onderling vertrouwen

“Onze samenwerking gaat ver terug”, vertelt Ekkelboom. “In ben al sinds 1995 actief in de ICT en heb in 1999 Detec Services opgericht in Denekamp. Mischa’s vader was destijds een van de eerste klanten. In 2011 heb ik Detec verlaten en ben ik voor mezelf verder gegaan met IT Twente. Dit deed ik tot vorig jaar zelfstandig, maar wel altijd met mensen in loondienst. Sinds ik ben vertrokken bij Detec heb ik me alleen beziggehouden met zakelijke klanten en de zakelijke dienstverlening. In die tijd was Mischa ook net begonnen met Bizzsite Automatisering. Sinds het begin werken we al samen. Het onderlinge vertrouwen werd heel groot, dat was redenen om de samenwerking aan te halen. De laatste jaren werd de samenwerking steeds intensiever, ik opereerde binnen het bedrijf onder de naam IT Twente, maar achterliggend was het al een bedrijf met Bizzsite. Bizzsite was al een vertrouwd adres voor de particuliere markt, maar ook de zakelijke markt werd steeds beter benut. Bij Bizzsite was er de ambitie om zakelijk flink op te schalen, daar was meer kennis en personeel voor nodig. Dat sloot perfect aan op wat IT Twente te bieden had. Voor ons was het toen duidelijk, samengaan was het beste voor alle partijen. Voordelen waren er voor beide partijen, we konden ons beter focussen op eigen specialisaties en daarmee de werkzaamheden beter verdelen, onze kennis vergroten en het personeelsbestand uitbreiden. Een win-win situatie voor beide kanten. Sinds 1 januari 2022 heeft Bizzsite zakelijk flink kunnen opschalen. Er zijn heel veel zakelijke klanten toegevoegd. Dat is heel breed, van tandartspraktijken tot machinefabrieken. We opereren nu ook landelijk. Zo hebben we zelfs een klant op Curaçao en mochten we onlangs in Rotterdam een heel leuk en divers project doen voor Ahoy. De bestaande klanten van Bizzsite en IT Twente staan allemaal positief tegenover het samengaan omdat ze weten dat er nu op de achtergrond een grote onderneming staat met meer kennis en personeel om te assisteren. Daarmee is de hele business goed gewaarborgd. In deze tijd van personeelskrapte is dat goed meegenomen. Maar we willen blijven groeien, dus we blijven op zoek naar mensen om het team te versterken. Ook voor de zaterdag en als vakantiehulp hebben we leuke vacatures.”

Zakelijk dienstenaanbod uitgebreid

“We zijn super tevreden”, vult Benerink aan. “Afgelopen jaar was het beste jaar ooit. Voor beide partijen heeft de samenwerking zijn vruchten afgeworpen. Op afstand kan tegenwoordig heel veel geregeld worden, de uitbreiding gaat daardoor continue door. Op zakelijk vlak hopen we nog meer uitbreiding te krijgen. We merken met de omvang en tevreden mensen dat het ‘zich rondpraat’. Er komen regelmatig verzoeken van bedrijven die hebben gezien of gehoord hoe wij het voor andere bedrijven hebben geregeld. Ook groeien onze klanten en openen ze bijvoorbeeld nieuwe vestigingen elders in het land of zitten ze over de grens. Tevreden klanten is waar we ons hard voor maken. Laagdrempeligheid en service is altijd het belangrijkste geweest bij Bizzsite. We blijven laagdrempelig overkomen en op die manier zorgen we dat we onze klanten tevreden krijgen. Ondertussen is het portfolio uitgebreid. Zo hebben we veel WiFi, security, UTP en glasvezel projecten gedaan voor kantoorpanden, horecabedrijven, campings en vakantieparken. Beveiliging en ICT security is een heel belangrijk vraagstuk. Zowel voor bedrijfspanden als particulieren is heel veel vraag naar videobewaking. Dit jaar willen we trainingen gaan aanbieden aan bedrijven over security awareness. Dat is een stukje bewustwording van de gevaren van internet, een online training met allerlei voorbeelden de van gevaren en wat daarbij te doen. Voor meer informatie over onze diensten of vrijblijvend advies is iedereen van harte welkom om aan De Mors 33 in Ootmarsum langs te komen voor een kop koffie of contact op te nemen via tel. 0541-355919 of info@bizzsite.nl.”