Zakelijk

Profiteer van speciale heropeningsacties tot en met zaterdag 30 oktober

Zuivelhoeve Rijssen viert heropening: ‘We zijn supertrots op het eindresultaat’

RIJSSEN – Zuivelhoeve Rijssen is vernieuwd. Klanten kunnen voor de Zuivelhoeve-specialiteiten sinds vorige week terecht in een winkel met een compleet nieuwe uitstraling. Met een veel uitgebreider assortiment. 

De verbouwing van het pand aan de Haarstraat 24 duurde drie weken, waardoor eigenaressen Maxime en Noël tijdelijk in de Haarstraat 32 voor de verkoop zorgden. In die periode werd de zaak grondig verbouwd. Eigenaressen Maxime en Noël zijn erg content met de nieuwe indeling, de sfeervolle uitstraling en de broodjes corner.“We zijn supertrots op het eindresultaat en heel erg blij dat we het eindelijk kunnen laten zien aan onze klanten. Tot nog toe hebben we louter positieve reacties gekregen”, vertellen ze. Het openingsfeestje voor medewerkers, familie en vrienden werd vorige week dinsdag gevierd, en de dag daarop ging de vernieuwde zaak open voor de klanten. 

Verruiming assortiment
In de vernieuwde winkel is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Er is een ruime keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas, salades en lekkere bijpassende wijnen of biertjes. Over alle producten is informatie beschikbaar. Want, zo luidt het motto van Zuivelhoeve Rijssen, als je weet wat je eet, proef je meer. Bij de broodjes corner is een diversiteit aan vers belegde broodjes te bestellen

Het openingsfeest met speciale aanbiedingen duurt tot en met 30 oktober. De speciale heropeningsacties zijn te vinden in de ‘Week van Rijssen’ van woensdag 20 oktober, op de Facebookpagina van Zuivelhoeve Rijssen en in de winkel.  Zuivelhoeve Rijssen is op maandag open van 09.00 uur tot 17.30 uur, op dinsdag en woensdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag van 09.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: https://winkels.zuivelhoeve.nl/zuivelhoeve-rijssen/. Bellen kan ook: 0548-513705.