Zakelijk

Wilma Seinen stopt met Podozorg Borne en draagt stokje over aan Astrid Bode

Astrid Bode en Wilma Seinen

BORNE – Podozorg Borne aan het Theresiaplein in Borne heeft een nieuwe eigenaar. Vanaf heden staat Astrid Bode, eigenaar van Astrid Bode Podotherapie, aan het roer van de praktijk. Ze neemt daarmee het stokje over van Wilma Seinen, die na vijf jaar heeft besloten haar praktijk in Borne van de hand te doen. Daarmee verdwijnt Podozorg Borne en wordt het Praktijk voor Podotherapie.

Podozorg Borne kon hun contract met tien jaar verlengen, maar de ziekenhuisopname van Wilma door COVID gaf haar een ander inzicht. “Dat zag ik niet meer zitten. Ik kan het niet meer volhouden om deze praktijk erbij te houden. Hoewel ik hier vijf jaar lang met plezier gewerkt, moet ik realistisch blijven. Ik kan het niet meer en in Astrid heb ik een geschikte opvolger gevonden”, legt Wilma uit.

Overname komt als gelegen
Voor Astrid komt de overname van de praktijk in Borne als gelegen. Astrid is de eigenaar van Astrid Bode Podotherapie en heeft de beschikking over drie praktijken in Hengelo. Vanaf heden komt daar dus ook de praktijk aan het Theresiaplein bij. “Wij waren al langere tijd op zoek naar een extra praktijk, maar twijfelden of dit het juiste moment was. Toen Wilma bij mij kwam, was er meteen een einde aan die twijfel. Ik hoop zo snel mogelijk vertrouwen te kweken bij de Bornse gemeenschap. Bij ons staat de patiënt altijd centraal. Er wordt ruim tijd genomen voor elke patiënt en daarnaast is persoonlijke benadering een grote pré. Samen met mijn collega’s wil ik de uitdaging aangaan om er een succes van te maken!”

Bedankt
Wilma laat weten dat haar praktijken in Geesteren, Wierden, Westerhaar en Vriezenveen gewoon openblijven. Evenals haar inloopdag bij Snijders Schoenen in Almelo. “Daar heb ik genoeg personeel, die alle ruimte en tijd voor patiënten hebben. Ik gun het Astrid van harte en wens haar heel veel succes. Daarnaast wil ik graag alle patiënten bedanken voor de afgelopen vijf jaar!”

Kijk voor meer informatie op: www.astridbode.nl/