Zakelijk

Wethouder Paters overhandigt taart aan SBO de Sleutel

TWENTERAND - Wethouder Paters heeft namens het college van de gemeente Twenterand een taart overhandigd bij SBO de Sleutel om hen te feliciteren met de Faqta award! SBO De Sleutel heeft de Faqta award (voor de meest innovatieve school van Overijssel) in ontvangst mogen nemen.

SBO de Sleutel werd op 6 april j.l. gekozen tot meest innovatieve school van Overijssel. De school werkt drie keer per week met Faqta met geschiedenis, aardrijkskunde en natuur. Doordat de onderwerpen bij de lessen tot de verbeelding van de leerlingen spreekt, is te zien dat iedereen op zijn eigen manier inzet toont en talent ontwikkelt.

Waar bijv. de ene leerling goed is in lezen, is een andere leerling weer heel creatief ingesteld en zo kunnen ze elkaar ondersteunen en versterken. Door coöperatieve werkvormen leren de kinderen om elkaar te helpen en met elkaar te overleggen. De school is klassikaal begonnen met de lessen van Faqta, maar inmiddels weten de leerlingen heel goed hun weg in de online omgeving te vinden.

Supertrots
SBO de Sleutel is dan ook supertrots dat het beloond wordt met een Faqta-award. De prijs die bij deze award hoort is een promotiefilm van de school. De opname van deze promotiefilm van SBO de Sleutel is inmiddels opgenomen en iedereen is heel benieuwd naar het resultaat.