Zakelijk

ADVERTORIAL: Waarom Food Connect anders is dan andere maaltijdbezorgers

BORNE - Geen zin of tijd om te koken? Of hebt u geen idee wat u deze keer weer op tafel moet zetten? Geen probleem! Food Connect kookt graag voor u. Uit ons ruime assortiment kunt u eenvoudig één of meerdere maaltijden samenstellen, waarna onze bezorgers deze met veel plezier bij u aan huis bezorgen. Het eten hoeft dan alleen nog even in de magnetron en klaar is Kees.

Food Connect is een maaltijdenservice waarbij u zelf de mogelijkheid hebt om uw maaltijden samen te stellen. Alle combinaties zijn mogelijk. U heeft de keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. We hebben niet alleen Hollandse klassiekers, maar ook wereldgerechten zoals Chinese babi pangang of Oosterse kipsaté met bami goreng. Daarnaast houden we graag rekening met uw persoonlijke eetwensen. We hebben bijvoorbeeld ook speciale zoutarme, lactose beperkte, glutenvrije of gemalen en gesneden maaltijden op onze menukaart staan. De bestelde maaltijden worden vervolgens persoonlijk aan huis bezorgd.

Maar Food Connect is meer dan alleen een bezorgdienst. Bij Food Connect staat persoonlijk contact met klanten voorop. Wij horen graag wat uw wensen zijn zodat wij daar goed op kunnen inspelen. Heeft u een vraag of opmerking? Onze klantenservice staat u graag vriendelijk en behulpzaam te woord. Ze nemen de tijd voor u en bieden een luisterend oor. Zo proberen zij samen met u tot een goed antwoord of een juiste oplossing te komen. U kunt de klantenservice bereiken op 0888 - 10 10 10.

Daarnaast werken wij met eigen vertrouwde bezorgers die wekelijks uw maaltijden persoonlijk bij u aan de deur afleveren. Dit gebeurt altijd op een vaste dag en een vast tijdstip. De bezorgers kunnen u ook verder helpen met eventuele vragen of wanneer u tegen een probleem aanloopt. Misschien heeft u wel zin in een gezellig praatje? Ook dat kan.

Naast dat wij met veel plezier voor u klaar staan, willen wij ook laten zien dat we blij zijn met u als klant. Dat doen we door regelmatig leuke cadeautjes weg te geven en acties te organiseren. Elke maand staat er weer een nieuwe verrassing op de cadeaukalender. Deze maand is dat het grote vakantie puzzelboek die elke klant van ons ontvangt. Volgende maand geven we vijftien keer vijf gratis maaltijden weg. Deze weggeefactie is exclusief voor klanten, misschien kunnen wij u binnenkort wel toevoegen als klant?

Want ook voor mensen die klant willen worden hebben wij interessante acties. Zo gaven we bijvoorbeeld eerder dit jaar vogelhuisjes weg. En voor de ‘knusse koukleumen’ onder ons hadden we een leuke weggeefactie waarbij nieuwe klanten kans maakten op een heerlijk, warm winterpakket. Op dit moment loopt onze proefpakketactie waarbij u geheel vrijblijvend een proefpakket van 3 of 5 maaltijden bestellen. U heeft keuze uit lekkere gerechten die zijn samengesteld door onze koks. Bestellen kan via onze site www.foodconnect.nl/proefpakket/, via de klantenservice (0 888 - 10 10 10) of door het strookje uit deze krant in te vullen en op te sturen. 

In de maand juli maakt u bij het bestellen van een proefpakket kans op een gratis proefpakket. Wanneer u als gelukkige winnaar uit de bus komt, hoeft u niet te betalen voor uw maaltijden. Dus bestel vandaag nog zo’n heerlijk proefpakket, en wie weet zit u straks wel aan een lekkere gratis maaltijd!