Zakelijk

Vind de meest trendy meubels en accessoires bij het nieuwe ‘Pronto wonen’

OLDENZAAL - De woonboulevard van Oldenzaal is sinds kort een prachtige winkel rijker in de vorm van ‘Pronto wonen’, de leukste en gezelligste woonwinkel van Nederland. Je vindt hier een exclusieve collectie meubels die je nergens anders ziet, in verschillende stijlen van nieuw klassiek tot modern. Geschikt voor klanten van 20 tot 80 jaar oud. En uiteraard veel leuke betaalbare accessoires. ‘Precies zoals jij het wil’, zoals de slogan al aangeeft.

“Het is het 41ste filiaal van Pronto Wonen”, vertelt Mark van Gils enthousiast. “Door de landelijke formule kunnen we scherp inkopen en de beste prijsgarantie bieden. In het westen zijn veel filialen, in het oosten nog relatief weinig.

We zijn nu ruim een week geopend en we krijgen hele leuke reacties van de klanten.”

Pronto Wonen bevindt zich direct bij de ingang van de woonboulevard. Je kijkt je ogen uit in deze trendy winkel. Stoelen, tafels, banken, kasten, verlichting en kapstokken: je hele huis kan je hier inrichten en kosteloos interieuradvies op afspraak is mogelijk. “Daar staat de formule bekend om. Bijna alles kan en de meeste meubels zijn snel leverbaar, vaak binnen een week”, legt Mark uit. De winkel heeft wel een afhaalconcept, maar beschikt over een aanhangwagen die je gratis kan lenen en er is een leenbus te huur. Bezorgservice tegen betaling is wel mogelijk. 

Ben je benieuwd naar deze nieuwe woonwinkel? Het enthousiaste nieuwe team staat voor je klaar. “We hebben ook een grote diversiteit aan relaxfauteuils”, zegt Mark tot slot. “Van sta-op stoelen tot fauteuils met een manuele bediening. Van eenvoudig tot heel luxe. En alle beschikbare stoffen kunnen erop. Relaxfauteuils hoeven niet altijd zo duur te zijn.”

Kom je snel een kijkje nemen?

Pronto wonen is op maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur en iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

De winkel vind je op de Woonboulevard, Kleibultweg 48. Tel: 0541-850130.

Kijk voor meer informatie op www.prontowonen.nl.