Zakelijk

Vierde keer Golden Zoover Award voor Het Ros van Twente

DE LUTTE - Op 12 maart j.l zijn de Zoover Awards voor 2020 uitgereikt. Tot groot genoegen mocht Het Ros van Twente dit jaar wederom een Golden Zoover Award ontvangen. Het is voor de vierde keer op rij dat ze de prijs ontvangen. Dit jaar kreeg het hotel-restaurant zelfs een waardering van 9,6. Het eigenaarsechtpaar Anita Stappenbeld en John Berghaan is blij en trots dat de gasten hun inzet en gastvrijheid zo waarderen.

De Zoover Award is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. Normaal gesproken ontvangen de winnaars de award tijdens een feestelijke uitreiking, dit jaar werden de certificaten digitaal overhandigd.

Ook de afgelopen periode druppelden de reserveringen nog gewoon door. Toch kan het echtpaar niet wachten om de deuren weer volledig open te mogen stellen voor alle gasten. Ze kijken er naar uit om het restaurant weer als vanouds te laten bruisen. De plaatsing van de grote luxe tent in de tuin is al gepland. Vanaf Pasen kunnen de gasten daar weer gebruik van maken.