Zakelijk

Stoel aan huis door Wagenmans Wonen

LEMELERVELD – Tijdens de coronaperiode kunt u helaas niet langskomen in de woonwinkel. Zo heeft Wagenmans Wonen iets nieuws bedacht; STOEL AAN HUIS! Bij Wagenmans Wonen kunt u nu eenvoudig een afspraak maken voor de stoel aan huis service. Een expert van Wagenmans Wonen komt bij u thuis om een passend advies te geven voor relaxfauteuils en sta-op stoelen. 

Stoel aan huis service 
Het idee is ontstaan door de vele vragen die Wagenmans Wonen heeft ontvangen. “We kregen regelmatig de vraag of we ook bij mensen thuis kunnen komen met relaxfauteuils en sta-op stoelen. Natuurlijk doen we dat! Om meerdere opties te kunnen proberen en bekijken zijn we op het idee van de ‘stoel aan huis’ bus gekomen. Via TCR Raalte konden we nog snel een grote bus regelen. Zo kunnen we met meerdere stoelen tegelijk bij iemand thuis komen. Met een verlaagde instap aan de zijkant is de bus makkelijk toegankelijk. Een service die wij graag willen aanbieden in deze periode”, aldus de eigenaar van Wagenmans Wonen, Bas Wagenmans. 

Maak een afspraak 
Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Ga naar www.wagenmanswonen.nl/afspraak-maken of bel naar 0572-371273 om een afspraak te maken voor de stoel aan huis service. De Dat Zit Goed winkel naast Wagenmans Wonen is geopend voor sta-op stoelen. Hiervoor kunt u ook een afspraak maken. 

Niet alleen advies voor stoelen 
Niet alleen voor fauteuils komt Wagenmans Wonen bij u thuis. Zo kunt u ook bij Wagenmans terecht voor een interieuradvies aan huis of online flits interieuradvies. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe eetkamerstoel, raamdecoratie of een nieuwe vloer? Met stalen en voorbeelden krijgt u een indruk van alle mogelijkheden. 

Uw reactie