Zakelijk

Germaine Tanke: “Er is behoefte aan een sportzaak in Borne”

Sport en Fashion Outlet opent deuren

BORNE – Het pand aan de Grotestraat 162 in Borne stond al een tijdje leeg, maar de komende drie maanden draait Sport en Fashion Outlet Borne ‘proef’. Germaine Tanke neemt de leiding en heeft het volste vertrouwen in een goedlopende sportzaak.

“We zitten echt op de ideale plek en hebben allemaal vertrouwen dat het goed gaat lopen”, steekt Germaine van wal. De winkel opende op zaterdag 3 april de deuren en het bleef maar doorlopen met klanten. “Naar ons gevoel heeft iedereen behoefte aan zo’n winkel in Borne. In Borne zijn veel actieve sporters en die wil je de mogelijkheid geven om langs te komen. Met zo’n winkel in de buurt is dat heel goed mogelijk!”

De winkel is nu twee weken geopend en draait op volle toeren. “Door het winkelen op afspraak kunnen we nog een beperkt aantal mensen binnenlaten, maar de mensen kunnen heel gemakkelijk een afspraak maken en dat doen de klanten dan ook. Als het straks allemaal weer kan, gaat het helemaal goedkomen”, aldus Germaine. 

Gerenommeerde namen
Sport en Fashion Outlet is geen ‘standaard’ sportzaak. “We hebben de overgebleven spullen van de vorige sportwinkel overgenomen, maar hebben ook een flinke uitbreiding van ons assortiment doorgevoerd. We gaan ons richten op outlet met gerenommeerde namen tegen de juiste prijs!” Merken als Armour, Assics en Toni Sailer zijn verkrijgbaar. “Maar klanten hebben de keuze uit meer dan 50 merken!” 

Een van de belangrijkste punten van Sport en Fashion Outlet is het wisselen in het assortiment. “Wij willen klanten zoveel mogelijk keuze geven en willen niet dat er telkens hetzelfde assortiment verkrijgbaar is. Daarom hebben we wekelijks een nieuwe collectie en ik denk dat dat uniek is”, zegt Germaine. 

‘Proefperiode’ van drie maanden
In eerste instantie zullen Germaine en haar drie collega’s drie maanden in het pand plaatsnemen. “Als de formule echter werkt, verwacht ik dat we hier een heel mooie periode aan kunnen gaan”, zegt de enthousiaste Bornenaar. Germaine benadrukt dat ze heel blij is met haar werk in Borne. “Ik ben geboren en getogen in Borne en ga er nooit meer weg! Met alle connecties die we samen hebben, kan het niet anders dan een succes worden.”

Sport en Fashion Outlet is elke donderdag t/m zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur aan de Grotestraat 162 in Borne. Door het coronavirus moeten klanten winkelen op afspraak. Het maken van een afspraak kan via de website: www.sportpaviljoenborne.nl