Zakelijk

Roel Walgien: Steunenberg Schoenen stopt ermee!

HOLTEN – Per 1 november zal Steunenberg Schoenen, gevestigd aan de Larenseweg 23 in Holten, verdwijnen. Holtenextra sprak met eigenaar Roel Walgien.

Roel: “Met pijn in ons hart moeten we laten weten dat we onze bedrijfsvoering in Steunenbergschoenen te zullen stopzetten. We hebben op onze locatie geen mogelijkheden meer om verder uit te breiden, terwijl dat wel onze wens was. Doordat de gemeente onze locatie in het bestemmingsplan als wonen heeft aangemerkt en wij een koper voor ons pand hebben gevonden, heeft het ons doen besluiten te stoppen met onze schoenenwinkel. Ons pand wordt per 1 november omgebouwd tot een woonhuis!”

Roel vervolgt: “Uiteraard heb ik alle mogelijkheden onderzocht om vervangende winkelruimte te vinden die binnen het kernwinkelgebied Holten valt. Maar dat is tot op heden helaas niet gelukt. Ook de gemeente kan ook geen alternatief bieden met betrekking tot aankoop van een ander pand.”

“Wij bedanken al onze trouwe klanten die er de afgelopen jaren voor ons en wij voor hen mochten zijn. Het was fantastisch om in dit mooie dorp na de overname van Johan en Ans Steunenberg de winkel toch nog 10 jaar met het team te hebben mogen voortzetten. We starten onze opheffingsuitverkoop op woensdag 15 september om 09.30 uur. In verband met de voorbereidingen zijn we op maandag 13 en dinsdag 14 september gesloten.”

Kom voor de laatste zomerschoenen en profiteer van de uitverkoop van de reeds aanwezige nieuwe wintercollectie!”

Uw reactie