Zakelijk

R&M autoschade staat al tien jaar klaar voor al uw schadeherstelwerkzaamheden

LOSSER - R&M, afgeleid van ‘Rob en Mart’, is dit jaar al tien jaar gevestigd aan de Broekhoekweg in Losser. Wat begon als een kleine droom, groeide uit tot een gezond bedrijf. Waar het bedrijf het eerste jaar is opgebouwd in de weekend- en avonduren naast een vaste baan bij een ander autoschadeherstelbedrijf, is er nu volop werk om de weken fulltime mee te vullen.

Rob Idzes en Mart Peters zijn beiden eigenaar van R&M autoschadeherstel in Losser. De heren kennen elkaar al vijftien jaar. Waar de samenwerking ooit begon als werknemer en stagiaire bij Segerink autoschadeherstel, is dit uitgebloeid tot het samen opstarten van een eigen bedrijf. Dit bedrijf wordt voortgezet op de plek waar het ooit begon: R&M is gevestigd in hetzelfde pand aan de Broekhoekweg waar in het verleden Segerink gevestigd was. 

Bij R&M vinden ze het belangrijk om klanten weer veilig en tevreden de weg op te sturen. Voor alle schades aan uw voertuig kan contact opgenomen worden voor een advies. Het bedrijf voert voor zowel bedrijven als voor particulieren herstelwerkzaamheden uit. Hierbij zijn nauwe contacten met collega’s in de autobranche.

Het streven is om de voertuigen zo snel mogelijk weer bij de eigenaar af te leveren. Ondertussen zijn er meerdere leenauto’s die beschikbaar gesteld kunnen worden.

Het is een bewuste keuze geweest van R&M om geen contracten met verzekeringsmaatschappijen af te sluiten. Dit betekent echter niet dat verzekeringen de herstelde schade door R&M niet vergoeden. De eigenaar van het voertuig mag altijd zelf kiezen waar hij de schade wil laten herstellen. Mocht u schade hebben en hierover iets willen vragen, kunt u gerust contact opnemen. 

Dat R&M autoschade ondertussen bekend staat als een betrouwbaar, gezond en kwalitatief goed autoschadeherstelbedrijf konden Rob en Mart tien jaar geleden alleen maar dromen. Uiteraard is dit niet het einddoel van deze mannen: zo zijn ze sinds de start van dit jaar trotse eigenaren van het bedrijfspand aan de Broekhoekweg, maar zullen ze ook in de toekomst blijven bikkelen om het bedrijf verder te laten groeien.

R&M autoschade
Broekhoekweg 38
7582 PT Losser
info@renmautoschade.nl
mart@renmautoschade.nl
06-28254153 / 06-51728640