Zakelijk

Proosten, Dobberen & Dineren op de Regge

RIJSSEN - Met een fluisterbootje varen over de Regge, dat hebben inmiddels al vele mensen gedaan. Maar varen én dineren op de Regge, dat is nieuw. Hier brengen Vakantiepark Mölke, De Wijnmakers en Restaurant Brodshoes verandering in; donderdag 1 juli organiseren zij eenmalig: Proosten, Dobberen & Dineren op de Regge. 

Enkele maanden geleden zijn vakantiepark Mölke en restaurant Brodshoes een samenwerking aangegaan in de vorm van een pop-up glamping en restaurant onder de naam Bij de Buren. “En daar zagen we al vrij snel mogelijkheden voor meer”, zegt een enthousiaste Rutger van de Maat van vakantiepark Mölke. “Het Reggedal met haar mooie streekproducten, zoals de streekwijn van De Wijnmakers, en het riviertje de Regge is populair, zowel bij gasten van het park als bij gasten uit de omgeving”.

“We zijn trots op onze omgeving die zo veel moois te bieden heeft, dat biedt kansen voor bijzondere concepten. Het pop-up restaurant Bij de Buren is een groot succes. Samen met hen en De Wijnmakers kwamen we tot het idee om een diner op de Regge te organiseren, waarbij geproost, gedobberd en gevaren wordt.”, aldus Rutger van de Maat. Guido Meinders van Restaurant Brodshoes vult aan: “Een mooie avond, in goed gezelschap, in een prachtige omgeving, nog beter maken door het serveren van een fijn diner en goede wijn, dat is wat we het liefste doen.”

En zo ontstaat het Proosten, Dobberen en Dineren op de Regge. Deze avond wordt éénmalig aangeboden op donderdag 1 juli aanstaande. Het Proosten wordt verzorgd door de Wijnmakers met een bijpassend wijnarrangement. Het Dobberen door Mölke, gasten kunnen in stijl varen op de Regge in een fluisterboot, luxe sloep, Reggepuntertje of een kano. Het Diner wordt verzorgd door Brodshoes. Bij de start vanaf Mölke krijgen de gasten een proeverij van voorgerechten mee. Onderweg ontvangen gasten op meerdere punten langs de Regge gerechten uit de streek. Halverwege komt de geur van de traditionele houtskool barbecue al tegemoet; leg aan voor een smakelijk stuk Reggedal rund, bereid door de koks van restaurant Brodshoes & pop-up restaurant Bij de Buren. Relaxt en slow varen de gasten verder, om ter hoogte van de Pelmolen het diner af te sluiten met een dessert. Voldaan varen ze tijdens zonsondergang terug naar het Mölke, waarbij er onderweg nog een gezellige stop is. Dat klinkt als een bijzondere avond uit, waar het beste van het Reggedal samenkomt in één beleving.

Het diner op de Regge kost € 44,50 per persoon, plus eventuele kosten voor het wijnarrangement en de kosten voor een boot. De eersten vertrekken om 18:00 vanaf de haven bij Mölke.

Zelf varen met een rubberboot kan ook! Versier je boot, want de mooiste boot wint een gratis diner op basis van 2 personen. Meer weten of alvast reserveren? Kijk op www.molke.nl en volg de sociale kanalen van Vakantiepark Mölke en restaurant Brodshoes. Bij het “Proosten, Dobberen en Dineren” worden de huidige coronaregels in acht genomen.

Reserveren kan via:
https://molke.nl/diner-op-de-regge