Zakelijk

Plus Wallerbosch in Borne gaat verbouwen

BORNE - Plus Wallerbosch sluit van zaterdag 27 februari 16.00 tot en met donderdag 4 maart zijn deuren om te kunnen verbouwen. Op vrijdag 26 februari en zaterdag 27 februari is het niet mogelijk om online een bestelling te plaatsen, dit kan weer vanaf vrijdag 5 maart. Robert Wallerbosch en zijn team hebben zin in deze verbouwing.

Vol enthousiasme verteld Robert Wallerbosch dat hij met zijn team op vrijdag 5 maart de klant wil verrassen met de verbouwde winkel, wat wij gaan doen willen wij nog een beetje geheimhouden, wel willen wij u alvast mededelen dat op elke afdeling in onze winkel nieuwe verrassende elementen worden toegevoegd.

Forse korting
Voordat de supermarkt haar deuren sluit verkoopt Plus Wallerbosch alle koel en diepvries producten met forse korting, kom langs op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari [ tot 16.00] en  geniet van deze kortingen.

In de winkel hangen kaarten en posters die aangeven voor welke product groepen deze korting geldt, op vrijdag 26 februari worden alle koel en vries producten met 25 % korting verkocht en op zaterdag 27 februari hebben wij maar liefst 50% korting.

Let op: dit geldt alleen bij Plus Robert Wallerbosch en zolang de voorraad strekt.

Openingsfolder
Uiteraard zorgen wij op 5 maart ervoor, dat er bij binnenkomst een plattegrond voor u klaarligt, zodat u zich weer snel bij ons thuis voelt.Houdt goed uw brievenbus in de gaten, want naast onze reguliere folder zullen wij ook een openingsfolder bij u bezorgen die op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart geldig is.

Plus Huls Van den Nieuwboer
Waar Plus Wallerbosch haar deuren sluit, kunt u altijd terecht bij Plus Huls Van Den Nieuwboer aan de Oude Hengelose weg 36 in Borne. Plus Huls Van Den Nieuwboer viert het openingsfeestje met ons mee, zegt Robert.

“Wij hopen van harte dat wij u weer op vrijdag 5 maart mogen begroeten om onze mooie verbouwde winkel te komen bekijken”, sluit Robert af namens het gehele team van Plus Wallerbosch.

Uw reactie