Zakelijk

Overname leukste kaaswinkel van Rijssen door Noël en Maxime

RIJSSEN - Per 1 januari hebben de eigenaren Hans en Monique Ardesch van kaaswinkel Zuivelhoeve aan de Haarstraat 24 in Rijssen, na hier 19 jaar werkzaam te zijn geweest, het stokje overgedragen aan hun dochter Noël Nijland (28), gezamenlijk met Maxime Kluinhaar (28). “Mijn ouders gaan nu genieten van hun pensioen en wij gaan met veel enthousiasme verder in deze zaak. Ik werk er inmiddels al vijf jaar en weet daardoor al veel van het reilen en zeilen”, aldus Noël.

De beide dames hebben allerlei leuke plannen met de winkel. “Er blijven natuurlijk veel producten in ons assortiment die we nu aanbieden maar er zal soms ook wat verdwijnen waar weer wat anders voor in de plaats komt. We gaan natuurlijk wel met de tijd mee”, vertelt Maxime.

Hans en Monique bedanken al hun klanten en leveranciers voor het jarenlange vertrouwen en zij vinden het fijn dat de zaak in de familie blijft. Dagelijks openden zij hun winkel met een grote glimlach en zij dragen het geheel graag over aan de twee spontane dames.

Bij Zuivelhoeve zijn de lekkerste binnen- en buitenlandse kazen verkrijgbaar evenals noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Er kan tevens een cadeaupakket samengesteld worden. De oorsprong van Zuivelhoeve winkels ligt in Twente waar in 1981 werd begonnen met een winkeltje bij een boerderij. In de jaren is dit flink uitgegroeid en daar zijn meerdere winkels uit ontstaan, onder meer in Rijssen. De filosofie van toen is de basis van nu. De lekkerste producten, direct van de bron. Kijk ook eens op Instagram en de Facebookpagina.