Zakelijk

Verantwoord 1 à 2 kilo per week afvallen met My-LifeSlim Threa Koopman

Nieuw in Hengelo: My-Life Slim

HENGELO –​ Wie droomt er niet van eens lekker uiteten te gaan of een ijsje op het terras te eten. Maar die verdraaide coronakilo’s zijn wel blijven plakken tijdens de lockdown. Daarom komt Threa Koopman, gewichtsconsulent, van My-LifeSlim Hengelo met een acht weken challenge.

“De coronakilo’s zijn er bij iedereen natuurlijk bij op gekomen door de lockdown en daarom organiseer ik een acht weken challenge. Mensen krijgen een startpakket, acht wekelijks 1 op 1 begeleiding en een wekelijks weegmoment. Daarnaast krijgen deelnemers veel tips & tricks van coaches”, stelt Threa. “En uiteindelijk krijgen mensen meer energie, leren ze gezond koken en is het een kickstart naar een nieuwe en gezonde leefstijl.”

Voorwaarden
Aan de challenge zitten geen voorwaarden vast. “Ik verwacht alleen dat mensen honderd procent inzet tonen en de juiste motivatie hebben. Ik ga honderd procent voor de mensen aan het werk en zij hebben honderd procent inzet, dan ben ik helemaal tevreden. En dan wil ik uiteindelijk samen het doel halen. Met kleine stapjes gaan we richting het doel!”, vervolgt Threa.

Hoewel het een 8 weken challenge is, hoeft dat niet te betekenen dat het daarna ook direct is afgelopen. “Cliënten, zoals ik dat noem, kunnen gewoon blijven komen. Wekelijks mogen ze gewoon op het spreekuur komen en dan gaan ze gewoon verder. Dit is de eerste stap richting een gezonde levensstijl.”

Fysiopraktijk Hasseler Es/Slangenbeek
Oorspronkelijk zouden deelnemers terecht kunnen in Kulturhus Hasselo, maar door de gevolgen van het coronavirus moet het Kulturhus de deuren voorlopig gesloten houden. Daarom kunnen cliënten terecht bij ‘noaber’ Fysiopraktijk Hasseler Es/Slangenbeek. “Zij hebben mij toestemming gegeven om daar vanaf 6 april deelnemers te mogen verwelkomen! Het is natuurlijk geweldig dat je op je noabers kan rekenen, daar ben ik ze ook heel erg dankbaar voor!” Vanaf 6 april kunnen deelnemers daarom terecht aan de Willem van Otterloostraat 42 in Hengelo. 

Met My-LifeSlim eet je elke dag lekkere gerechten met producten gewoon uit de supermarkt. Gevulde kipfilet uit de oven, asperges met gerookte zalm, maar ook een lekkere hachee of zuurkoolschotel kunnen in het weekmenu van My-LifeSlim zitten, laat Threa Koopman weten. “Bewegen is leuk meegenomen als de mensen dat willen, maar dat is absoluut geen must. De truc is dat je voldoende drinkt, drie suikervrij en vetarme maaltijden per dag en drie gezonde maaltijden eet. Zo hou je je energielevel en blijf je genieten, terwijl je wel één à twee kilo verliest!”

Valkuil
De grootste valkuil is als iemand zijn streefgewicht bereikt heeft en dan terugvalt in het oude patroon. Ook Threa waarschuwt daarvoor. “Als ik afscheid neem van de cliënt, ze hebben het doel gehaald, dan zeg ik altijd: als je eet wat je at, word je zoals je was. Daarom moeten ze zorgen dat ze op controle blijven”, besluit Threa, die mensen daarvoor verwijst naar het controle-abonnement van 67,50 euro.

Aanmelden
Aanmelden of meer informatie kan door te bellen op: 06-44212115 of door een mail te sturen naar: threakoopman@mylifeslim.com. Een 8 weken Challenge pakket kost nu: 250 euro in plaats van 347,75 euro. Na de acht weken challenge kost het 25 euro per week. Daarnaast geeft Threa ook drie Fashion-cheques weg, t.w.v. 125 euro, 75 euro en 50 euro.