Zakelijk

MUMS Fashion & More

DENEKAMP - Sinds de Marskramer eerder dit jaar vertrok uit het pand aan de Eurowerft 9 vroeg menig inwoner en bezoeker van Denekamp zich af wat ervoor in de plaats zou komen. Toen in juni de afgeplakte etalages en reclamegevels werden voorzien van fraaie aankleding werd duidelijk welke bestemming het midden in het centrum van Denekamp gelegen pand krijgt: vanaf 1 september opent Thea Groeneveld er haar nieuwe modezaak ‘MUMS Fashion & More’.

Ervaren onderneemster in modebranche kiest voor nieuwe uitdaging

De Denekampse Thea Groeneveld is voor haar dorpsgenoten geen onbekende in de modebranche. “De modebranche is het mooiste vak dat er is, ik ben er al zeventien jaar mee bezig. Ik had geen winkelpand meer, maar toen kwam dit op mijn pad. Het pand van Marskramer kwam vrij, met de ruimte en centrale ligging is het ideaal. Ik besloot hier dan ook een nieuwe start te maken met MUMS Fashion & More, het adres in Denekamp voor kleding en woonaccessoires! Het is een leuke nieuwe uitdaging met dames- en herenmode én woonaccessoires”, aldus de onderneemster.

Binnen het pand valt het nieuwe en strak aangeklede interieur op. De nieuwe pashokjes voorzien van bloemenmotieven zien er uitnodigend uit en de etalagepoppen zijn fraai aangekleed met opvallende stijlen. “Dat zijn nieuwe merken die net zijn ingekocht”, licht Thea toe. “Ik denk dat de zoektocht naar merken heel goed is geslaagd en de bezoekers er ook blij van worden. Er is dames- en herenkleding van maat 34 tot en met 48. Van veel gewaardeerde merken. Ook zijn er jassen en woonaccessoires. Voor de dames zijn er o.a. de merken Zizo, Maicazz, Soyaconcept, Fransa, Poools, Another Woman, Signature, B Copenhagen, Jensen, Zilch, NED en ParaMi. Voor de heren zijn er o.a. de mooie merken Gabbiano en Lerros.

“Niets moet, alles mag”

Naast de reguliere openingstijden is MUMS Fashion & More op afspraak ook in de avonden open. Kennissen, buren, vrienden etc. kunnen er dan terecht voor een gezellige avond. “De koffie en thee staan altijd voor iedereen klaar. Daarbij krijgen ze een eerlijk advies want niets moet en alles mag. Mensen moeten het gevoel hebben dat ze altijd vrij in en uit kunnen lopen. Vandaar dat er voor de naam MUMS is gekozen. Dit is kort, krachtig en voor mij speciaal omdat onze kinderen me altijd ‘mum’ noemen. Het was een druk en bewogen jaar, maar we hebben er heel veel zin in. Ik ga het namelijk niet alleen doen, ik begin samen met twee werknemers te weten Irma Brookhuis, ook geen onbekende voor velen, en op zaterdag Nienke Wevers erbij”, vertelt Thea enthousiast.

Openingsactie

Het personeel van MUMS Fashion en More was al geruime tijd aan het aftellen om iedereen te mogen ontvangen. Donderdag 1 september is het dan zover, dan kan iedereen Denekamps nieuwste modezaak komen bewonderen. Thea, Irma en Nienke zien iedereen graag verschijnen. Wie niet kan wachten tot de deuren openen kan terecht op de Facebook- en Instagrampagina van MUMS Fashion & More. Om de opening te vieren is er op deze social media kanalen ook een actie: wie de pagina volgt, liked en deelt maakt kans op een dames- of herensetje van een merk naar keuze.

Daarnaast krijgen alle geïnteresseerde winkelbezoekers in het eerste weekend een leuke attentie. 

MUMS Fashion & More
Eurowerft 9, 7591 DE Denekamp
Telefoon: 0541 299 935