Zakelijk

Martijn Lohuis: “Ik vind het mooi om mensen blij te maken”

Lohuis Bloemen kijkt positief terug op afgelopen jaar, ondanks corona

RIJSSEN – Martijn Lohuis begon bijna een jaar geleden met zijn eigen onderneming Lohuis Bloemen in hartje Rijssen. Ondanks alle coronamaatregelen kijkt de Nijverdaller terug op een mooi eerste jaar.

“Ik vond het een hartstikke mooi jaar. Natuurlijk was het geen mooie tijd met alle maatregelen van het coronavirus, maar ik mag niet klagen”, steekt Martijn van wal. De winkel moest afgelopen tijd vaak de deuren sluiten, maar Martijn kon de klanten toch tevreden houden door het afleveren van de bloemen. “Dat vind ik het mooiste van het werk. Ik vind het mooi om de mensen zo blij te zien als ze een bloemetje krijgen.”

Positieve reacties
Martijn vindt het mooi om in hartje Rijssen te zitten. “Ik krijg bijna alleen positieve reacties en de mensen zijn heel blij met de bloemenwinkel in Rijssen”, zegt Martijn, die ook geniet van de variërende klanten. “Mensen komen hier van heinde en verre om te winkelen en ze hebben hier een prachtig winkelcentrum. Ik heb tot op de dag van vandaag geen spijt van mijn keuze om te beginnen. Het bevalt zó goed om eigen baas te zijn!” 

Zaterdaghulp
De jonge ondernemer begon al op zijn twaalfde of dertiende als zaterdaghulp bij een bloemenzaak in Nijverdal. En langzaamaan rolde Martijn in het vak. De Nijverdaller is trots dat hij zijn eigen onderneming heeft. “Het geeft een mooi gevoel!”

 

Uw reactie