Zakelijk

Jasmijn Lingerie: dé lingerie-specialist voor Rijssen en regio!

“De juiste lingerie maakt een vrouw mooier en zekerder.” Miranda Schuurhuis, eigenaar van Jasmijn Lingerie, weet waar ze over praat. Ze draait inmiddels twaalf jaar de lingeriewinkel in winkelcentrum De Hoge Wal in Rijssen en had daarvoor Miranda Lingerie in Almelo. In de zaak wordt ze bijgestaan door haar moeder, Manny Schuurhuis.

“Vrouwen komen hier soms binnen met het idee dat er voor hen geen passende lingerie is omdat ze vinden dat ze een moeilijke maat hebben. Maar elke vrouw heeft een andere maat van bh, slip of hemdje. Hier kunnen ze in alle rust lingerie uitzoeken en passen. Wij luisteren goed naar wat de klant wil, kijken kritisch mee en geven een eerlijk advies. Als het niet goed zit, zeggen we het.”

De juiste pasvorm en maat van onderkleding zijn belangrijk. Lingerie moet goed passen, dan komt de bovenkleding ook beter uit. “Vrouwen blijken bijvoorbeeld nog vaak de verkeerde maat bh te dragen. Zo kan het ene merk C80 net iets anders uitvallen dan het andere merk.” Bij Jasmijn Lingerie wordt de klant deskundig geadviseerd. De lingeriezaak heeft als specialisatie grote maten tot en met maat L.
Deskundig advies kunnen ook vrouwen die een prothese bh dragen, verwachten. Voor correctie lingerie, van topjes, heupjurkjes tot hoge slips, kan men ook bij Jasmijn Lingerie terecht, evenals voor sport bh’s. Naast lingerie biedt de zaak ook mooie collecties nachtmode en badmode.

“We verkopen alleen kwaliteitsproducten, met onder andere merken als Prima Donna, ondermode van Mey en Anita voor de bh’s zonder beugels”, benadrukt Miranda. Jasmijn Lingerie gaat voor service en kwaliteit.


Comfortabel, verleidelijk of sportief, met goede ondersteuning of met ietwat gevulde cups: Jasmijn Lingerie is de specialist als het om lingerie gaat!

Miranda: “Als de klant blij de winkel uitgaat met iets dat perfect past en fijn aanvoelt zijn wij tevreden.”

 

 

Jasmijn Lingerie

Winkelcentrum De Hoge Wal

Hoge Pad 1-25

7462 TA RIJSSEN

Tel: 0548-522344

https://jasmijnlingerie-rijssen.nl