Zakelijk

Ivo Koning ter Hege in het zonnetje gezet met 25-jarig jubileum

BORNE – Ivo Koning ter Hege werd maandagmiddag even flink in het zonnetje gezet door zijn collega’s van Gebr. Ezendam in Borne. Zoals bij ieder zilveren jubileum doen de medewerkers van het bedrijf er alles aan om er een ‘onvergetelijke dag’ van te maken. 

Ivo, woonachtig in Bornerbroek, werd om 07.00 uur uit zijn bed gehaald door zijn collega’s, waarna directie en medewerkers weer richten Borne trokken. “Dat was natuurlijk heel erg mooi, zoals bij ieder zilveren jubileum. Het is echt een redelijk groot spektakel”, zegt Ivo met een lach op zijn gezicht.

Voor Ivo begon het met een stage bij Gebr. Ezendam, waarna hij nooit meer vertrok bij het bedrijf. Ivo werkte bijna zijn hele carrière als trekkermonteur, maar een aantal jaren geleden moest hij door gezondheidsredenen de werkplaats inruilen voor het magazijn. “Ik merk dat ik gewaardeerd word en ik heb het nooit als een verplichting gezien dat ik hier aan het werk moest. Dat maakt het gewoon heel leuk om hier te werken.” 

Het zilveren jubileum maakt niet iedereen mee, maar Ivo blijft er nuchter onder. “Ik vind het wel mooi, hoor! Het is een teken van waardering en niet iedereen maakt het mee. Mooi dat ze mij ook nog even in het zonnetje hebben gezet!”, aldus Ivo.

Uw reactie