Zakelijk

Iriscopie & Cholesterolmeting bij Da Frederiek

HELLENDOORN - Op vrijdag 14 mei zal natuurgeneeskundige Boaz Groeneveld aanwezig zijn bij DA Drogist Frederiek in Hellendoorn voor een kennismakingsconsult Iriscopie en zal hij cholesterol testen uitvoeren. Ruim een week later 26 mei zal hij dat in het filiaal in Nijverdal doen.

Ook is het mogelijk om een volledige behandeling in te plannen. Maak tijdig een afspraak voor zowel het kennismakingsconsult als voor een normaal consult. Uit voorgaande edities is gebleken dat er veel animo is dus bel op tijd want vol is vol.

Iriscopie is een techniek uit de alternatieve geneeskunde
Iriscopie is een veel gehanteerde methode om een betrouwbare analyse te krijgen. De iris onthult veel verschillende tekens, zowel vezelstructuur en kleurveranderingen, pigmenten contractieringen, lijnen met sterke doorbloeding, donkere stippen en nog veel meer.

Bijna ieder orgaan komt in de iris aan de oppervlakte. De iris is nauwkeurig onderverdeeld in sectoren volgens de wijzers van de klok. Ook de vorm en de grootte van de pupil, de conditie en de vorm van de adertjes van het oogwit helpen om tot een verantwoorde analyse te komen. Iriscopie kan daarom een belangrijk hulpmiddel zijn om een analyse te maken van de gezondheid. Door Iriscopie krijgt u inzicht in uw persoonlijke klachten. De methode is geheel pijnloos.

WERKWIJZE:

-       De behandeling zal 20 minuten in beslag nemen.

-       Eerst wordt er met een loep waarin een lampje zit in het rechteroog gekeken.

-       Hieronder valt de pupil, de iris en ook het oogwit (sclera). Vervolgens zal er door de loep in beide ogen per sector worden bekeken, en aansluitend in een oogkaart getekend worden wat voor soort tekens er te zien zijn.

-       Daarna volgt een Resonantie-scan die ervoor zorgt dat de analyse verdiept wordt en duidelijker voor u wordt. Hieruit volgt een uitgebreid verslag.

-       Vervolgens zal met u worden besproken wat de analyse is.

Eventueel kan deze behandeling ondersteund worden met therapeutische middelen zoals:
- Voedingssupplementen - Homeopathie - Fytotherapie - Celzouttherapie

U kunt een afspraak voor onze winkel in Hellendoorn maken door te bellen naar 0548-655715. Een iriscopie kennismakingsconsult duurt plm. 20 min. En kost 10 euro en een cholesterol test kost 5 euro en duurt plm.10 min.