Zakelijk

Instructrice Riëtte Stokreef neemt rijschool over

Links: Cor en Anneke en rechts: Peter en Riëtte

DEN HAM - Vanaf 1 januari 2021 dragen Cor en Anneke Schrotenboer na 40 jaar het stokje over. De huidige instructrice van autorijschool Cor Schrotenboer, Riëtte Stokreef, neemt de Hammer rijschool over. 

Cor en Anneke: “We bedanken de mensen uit Den Ham en omgeving voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren. Na 40 jaar hard werken, krijgen we nu wat meer tijd om te genieten van andere belangrijke dingen in het leven. Onze instructrice Riëtte Stokreef neemt de rijschool over. We weten dat de rijschool bij haar in goede handen is.” Voor de klanten verandert er weinig. De service en klantgerichtheid van rijschool Cor Schrotenboer blijven.

Riëtte: “Peter Eeftink en ik blijven de rijlessen verzorgen en we blijven dezelfde auto’s gebruiken. De planning en administratie, die Anneke 40 jaar gedaan heeft, pak ik op.” De rijschool gaat eerst verder onder dezelfde naam. In de loop van de tijd wordt de naam aangepast naar rijschool Stokreef. 

Cor en Anneke: “Wij wensen Riëtte, natuurlijk samen met onze instructeur Peter, heel veel succes. Wij hebben er alle vertrouwen in.”