Zakelijk

Hesselink Mode inspireert met Shop the Lookbook!

OLDENZAAL - Wat vinden Bas en Christel Hesselink (eigenaren van Hesselink Mode) nou zo fijn aan de herfst? ‘’Heerlijk de natuur in om te genieten van de mooie kleuren en daarna lekker rond de haard met een warme chocolademelk of een mooi glas wijn.’’ Dus gingen ze samen met collega’s op de foto in de bossen van Landschap Overijssel, op een zomerse dag (het was 30 graden!) ingepakt in dikke winterjassen, om foto’s te maken voor de nieuwe najaarscampagne van de modezaak.

Al een aantal jaren inspireert Hesselink Mode haar klanten met het ‘Shop the lookbook’. In dit mini-magazine geven ze een preview van de nieuwe modetrends van komend najaar. Een bijzonder detail is dat de collega’s uit de drie vestigingen fungeren als fotomodel. De verschillende modemerken (méér dan 70 merken uit binnen- en buitenland), verschillende kleedmomenten en het verschil in type klanten wordt zo herkenbaar in beeld gebracht.

Bijzondere aandacht vragen ze voor de meer dan complete jassencollectie. In Oldenzaal hebben Bas en Christel er zelfs een hele etage voor ingericht.

‘’Een steeds groter gedeelte van onze collectie staat ook online. Maar wij vinden het nog gezelliger als je langskomt in een van onze winkels. Daar staan we vol enthousiasme voor je klaar om je een passend en eerlijk advies te geven.

De cheques in de advertentie van deze week maken je winkelbezoek extra interessant!’’ 

Zondag 25 september zijn de winkels van Hesselink Mode in Oldenzaal, Borne en Haaksbergen extra open van 12.00 – 17.00 uur. Voor wie nieuwsgierig is naar het Shop the lookbook; bekijk de link via www.hesselinkmode.nl/magazine.

We weten zeker dat je ook zin krijgt in het najaar! 

Bas en Christel Hesselink fungeren samen met collega’s als model.

Foto: BY Eef Vaanholt