Zakelijk

“Willen we aanbieden aan ondernemers, ook uit aangrenzende gemeenten als Borne”

Hengelose ondernemers steunen getroffen ondernemers

BORNE/HENGELO - Zelf zijn Humphrey Fridt en Jeroen Pool hartstikke druk en prijzen ze zichzelf gelukkig dat ze niet tot de bedrijven behoren die door corona in zwaar weer zitten. Dat zet de ondernemers wel aan het denken.

“Het zijn zware tijden voor veel ondernemers en we willen graag iets voor hen doen,” vertelt Humphrey. “We hebben bij het station in Hengelo een groot LED-board van 4 x 3,5 meter op een prachtige zichtlocatie. Daarop adverteren bedrijven doorgaans en zowel vanuit het treinstation als het busstation valt die reclame goed op.”

Door corona is de animo om op het LED-board te adverteren een stuk minder geworden. Dit bracht de jonge ondernemers op het idee om medeondernemers en bedrijven uit Hengelo en omstreken die hinder hebben van de lockdown gratis te laten adverteren op het board. Een vermelding met naam, logo en/of boodschap is volledig kosteloos en stopt automatisch na de lockdown.

“Te denken valt aan horecaondernemers, kappers, schoonheidssalons en sportscholen”, somt Jeroen op. “Maar ook winkeliers met niet essentiële producten die hun winkel moesten sluiten of evenementenbureaus die nu volledig stilliggen, kunnen contact met ons opnemen. Op het board is plaats voor maximaal 100 vermeldingen. Ieder kwartier komt de naam of boodschap voorbij en dat zes seconden lang. We willen het alleen aanbieden aan ondernemers uit Hengelo of de aangrenzende gemeenten als Borne of Hof van Twente zodat het ook echte lokale steun is.”

Jeroen startte zijn marketingbedrijf Creative Dutch in 2016. Twee jaar geleden sloot Humphrey zich bij hem aan. Het bedrijf is expert op het gebied van online marketing om bedrijven te laten groeien. Te denken valt aan het ontwerpen van logo en website tot het verzorgen van uitgebreide marketingcampagnes. In 2020 is het bedrijf verhuisd naar het oude pand van Fons Nijland aan de Bornsestraat in Hengelo.

Degene die gebruik wil maken van het aanbod om gratis te adverteren op het LED-board, kan zich aanmelden via: www.creative-dutch.nl/led-board-hengelo