Zakelijk

Echtpaar Loohuis gaat verder met herenmode

Hans de Boer Mode is overgenomen

Borne | Modezaak Hans de Boer, aan de Bakkersteeg, is weer open. Afgelopen zaterdag zijn de deuren opgegaan, heel stil en zonder uiterlijk vertoon, geheel in stijl met de coronamaatregelen. Wel kwamen die zaterdag collega-winkeliers even langs en boden daarbij een mooi bloemstuk aan. Uiteraard ook dit met gepaste afstand. Sandra en Gerald Loohuis vonden dit een prachtig gebaar. Over belangstelling voor hun modezaak viel ook niet te klagen.

 

Met de opening gaat een grote wens van Sandra in vervulling. Een aantal jaren geleden had ze een eigen zaak in Almelo en werkte ze in de detailhandel in Enschede. “Ik ben al eerder met iets in Borne bezig geweest, toen dit op ons pad kwam. We waren al klanten van Hans de Boer en toen we in november hoorden dat Hans ermee stopte, was de overname in vijf weken beklonken”, zo vertelt de 50-jarige Sandra. Het pand werd iets kleiner maar omvat nog steeds 110 m2. Nu alleen met herenmode. Daardoor is er meer aandacht en ruimte gecreëerd voor de herenmode.

 

Bekende merken met verjonging

De laatste maanden werd het pand geheel gerenoveerd, opgeknapt en bijzonder stijlvol ingericht. Gerald (51) hielp met de verbouwing. Hij zal hand- en spandiensten blijven verlenen in de zaak. De collectie omvat overhemden, broeken, shorts en T-shirts, jassen, colberts en tevens accessoires als riemen en sokken. “Het assortiment aan merken, blijft nagenoeg gelijk al hebben we wel wat nieuwere merken toegevoegd, dus een beetje verjonging is er zeker in gekomen”, aldus Sandra. Merken die Hans de Boer verkocht zijn meegenomen zoals: State of Art, New Zealand Auckland, Olymp, Alberto, Pierre Cardin, Cross Jeans en DNR.

 

Coronamaatregelen

De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur, alleen op maandag vanaf 13.30 uur. “We hebben, als coronamaatregel, een speciaal aanbod voor mensen die alleen willen winkelen, waarvoor wij zeker begrip hebben. Wie dat wil, kan daarvoor met ons afspraken maken, desgewenst een afspraak in de avonduren. Dat is dan veiliger voor iedereen”, zo vult eigenaresse Loohuis aan. Tijdens de gewone openingstijden hanteren ze ook de Coronamaatregelen en maken ze gebruik allerlei ontsmettingsmiddelen zelfs handschoentjes zijn aanwezig. Ook zal er een deurbeleid van kracht zijn. Hun telefoonnummer is: 074 – 78 50 365, Het e-mail adres is: verkoop@hansdeboermode.nl WA