Zakelijk

Hair & Visage viert tienjarig bestaan; salon weer open na lange lockdown

Haik en Valentin Gacho.

WIERDEN – Hair & Visage aan de Burgemeester Warnaarsstraat in het centrum van Wierden bestaat tien jaar. Een feestje is door alle coronarestricties niet mogelijk, maar het heropenen van de salon deze week, na de lange lockdown, voelt al als een enorme bevrijding en opluchting voor Haik en Valentin Gacho. Zij begonnen in 2011 met Hair & Visage en hebben in tien jaar tijd de onderneming met succes opgebouwd.

Haik en Valentin zien het tienjarig bestaan als een prachtig jubileum, dat zij ‘aan het vertrouwen van hun klanten’ toe-eigenen. Maar het succes en de gemoedelijkheid van de knusse salon is natuurlijk vooral aan deze klantgerichte eigenaren zélf te danken. De persoonlijke manier van omgaan met de klant, de gastvrijheid en servicegerichte wijze van werken, typeert dit gedreven en vakkundige ondernemersstel.

De twee zijn inmiddels goed in Wierden gesetteld en kennen al hun klanten persoonlijk, zijn oprecht geïnteresseerd en bieden dan ook eerlijk advies. De klanten met een goed gevoel naar huis laten gaan is het ultieme doel en met minder gaan zij niet akkoord. Dat is één van de redenen dat iedereen zich als het ware thuis voelt in de salon.

De liefde voor het vak en de loyale aandacht voor de mens achter een gezicht en kapsel, creëert een vertrouwelijke sfeer en band tussen de salon en haar klanten. Deze twee professionals houden enorm van hun vak en het menselijke contact hierin. En zij kijken dan ook verlangend uit naar woensdag 3 maart, de dag waarop ze de klanten eindelijk weer met een heerlijk kopje koffie of thee mogen verwelkomen in hun zaak.

“Wauw, dat wij nu ons tienjarig jubileum mogen beleven, daar zijn we enorm dankbaar voor!”, vertellen de twee in hun inmiddels opgefriste salon. De lockdownperiode heeft het echtpaar gebruikt om het pand van binnen weer tiptop te maken, ook met het oog op het jubileum. “Deze mooie mijlpaal zou zonder het vertrouwen van onze klanten niet mogelijk zijn geweest.”

De klantenkring van Haik en Valentin is breed. Van peuter tot puber, van tiener tot jongvolwassene en van werkende tot gepensioneerde. “We hebben onze klanten zien opgroeien en genieten elke keer opnieuw van het contact met deze voor ons zo belangrijk mensen. Het is enorm fijn om iedereen, van jong tot oud, in de zaak huiselijk te mogen begroeten. We missen dit mooie contact momenteel ontzettend!”

“Het liefst zouden we natuurlijk samen met onze klanten feestelijk ons tienjarig jubileum vieren, maar dat is helaas niet mogelijk. We zijn wat dat betreft helaas letterlijk ‘stilgezet’ vanwege de coronacrisis. Maar met veel positieve energie en vol goede moed verwelkomen we onze klanten deze week weer in onze zaak om zo door middel van een mooie verzorgde coupe of uiterlijk weer een stukje te mogen bijdragen aan hun welbevinden, zeker na die lange lockdown!”

De twee kijken uit naar woensdag, het moment waarop de deur eindelijk weer open mag. “We hopen nog jarenlang, met evenveel liefde en aandacht voor onze klanten, samen in de salon te mogen werken! We zijn onze klanten erg dankbaar voor hun vertrouwen ons!”

Reacties

Geweldig luxe en mooie kapperszaak ,vriendelijk personeel die je vragen wat je wensen zijn. En keuze genoeg aan beautyproducten. ...een aanrader!

  • door Vera
  • 51 dagen geleden

Toppers!!! 

  • door Erna
  • 48 dagen geleden

Geweldig stel,  topkapper en schoonheidsspecialist!!

Van harte gefeliciteerd ???? op naar de volgende 10 jaar????????