Zakelijk

Goudprijs staat op een recordhoogte!

VRIEZENVEEN – Het Goudinkoop Kantoor in Vriezenveen opende afgelopen zaterdag de deuren van het kantoor aan de Westeinde 48A. Klanten kunnen vanaf heden elke zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur langskomen. Volgens eigenaar G. Kerkes is dit het juiste moment om uw goud of zilver in te leveren, want de goudprijs staat momenteel op een recordhoogte.

“We horen van veel klanten dat ze goud of zilver hebben geërfd van hun ouders bijvoorbeeld en dat ze het maar thuis in de kast hebben liggen. In deze tijd is het echter nog heel veel geld waard”, legt Kerkes uit. “De goudprijs is ongekend hoog en is wel verdubbeld met een aantal jaar geleden.” Zeven à acht jaar geleden was de goudprijs ongeveer 27 euro per gram, terwijl nu maar liefst 47/48 euro per gram wordt betaald. “Dus heeft u oude gouden of zilveren sieraden die je niet meer draagt, dan kun je deze inleveren en het bedrag contant/giraal ontvangen!” 

Transparantie en faire prijzen
Volgens Het Goudinkoop Kantoor zijn met name transparantie en faire prijzen de speerpunten van het bedrijf. “Ik vind eerlijk zijn naar klanten heel erg belangrijk, daarom checken wij ook voor de ogen van de klant of het echt goud of zilver is en wegen we het ook voor de neus van de klant. Hierdoor kunnen klanten zelf ook zien wat het waard is”, vervolgt Kerkes, die wil benadrukken dat hij altijd gratis en vrijblijvende taxatie kan maken. “En er is absoluut geen verplichting tot een verkoop van uw goud of zilver. Daar ligt onze kracht en dat zijn dan ook onze speerpunten.”

Voor senioren biedt Het Goudinkoop Kantoor een bijzondere service aan “Zij kunnen ons bellen op: 06 - 410 852 11 en dan komen we gewoon gratis langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie of voor het kopen van uw goud of zilver. Ik denk dat we ons daarmee echt kunnen onderscheiden ten opzichte van andere goudinkopers!”, besluit Kerkes, die al meer dan 20 jaar in het vak zit 

Meer informatie
Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen: 06 – 410 852 11. Langskomen op het kantoor aan de Westeinde 48A (achter de Hema) kan op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Andere dagen is een afspraak verplicht. Voor senioren gaat het bedrijf langs de mensen thuis.