Zakelijk

Gildeslagerij Goossen wil medeondernemers in Rijssen steunen met vleespakket

RIJSSEN – Gildeslagerij Goossen mag ondanks de lockdown openblijven, maar leeft mee met de andere ondernemers in Rijssen. Goossen wil zijn medeondernemers graag ondersteunen in deze moeilijke tijden en daarom heeft hij een actie op de touwen gezet.

“Samen krijgen we het coronavirus onder controle is de leus van Rutte. Maar ondertussen moeten veel bedrijven hun deuren gesloten houden en gaan op deze manier kapot. Staat bij jullie het water ook al aan de lippen of mocht je iemand kennen bij wie het water aan de lippen staat? Laat ze dan met mij contact opnemen”, doelt Goossen op zijn initiatief.

Actie
Gildeslagerij Goossen heeft de volgende actie. “Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat we (nog) open mogen en bieden jullie een vleespakket aan ter waarde van €50,00 tegen betaling van het symbolische bedrag van €1,00”, zo luidt de actie. “We weten dat het een grote stap is voor de ondernemers, maar ze mogen ook contact opnemen en dan komen wij de pakketten bezorgen.”

De enige voorwaarde is dat je je naam, adres en Kvk nummer aan Gildeslagerij Goossen doorgeeft. Dit aanbod geldt voor één pakket per week zolang de sluiting van jullie bedrijf van kracht is.

Reacties

  • door Helma
  • 27 dagen geleden

Er staat contact opnemen met slagerij Goossen. Niet je gegevens hier online zetten! 

Voor degenen die een pakket aan willen vragen. Ons mailadres is slagerijkeesgoossen@hotmail.com 

Als je daar je gegevens heen mailt dan moet het goedkomen.

Mvg Hans Goossen