Zakelijk

Dus laat ons lekker voor u koken!

Gemak dient de mens

BORNE - Wat eten we vandaag? De hamvraag die elke dag terugkomt. Dat hoeft niet meer, want Food Connect kookt elke week heerlijke gerechten voor u. De maaltijden worden veilig bij u thuisbezorgd, dus het enige wat u nog hoeft te doen, is op de knop van de magnetron of de oven drukken. Makkelijker kan niet.

Zelf uitproberen?
Nu kunnen wij zelf wel zeggen dat onze koks superlekker koken, maar dat beoordeelt u natuurlijk liever zelf. Dat kan. Door een proefpakket te bestellen met 3 maaltijden voor €15 of 5 maaltijden voor €20. U heeft de keuze uit 12 heerlijke gerechten die onze koks speciaal voor u hebben samengesteld. Wat dacht u van een runderlapje met jus, aardappelen en rode kool met appeltjes? Of een malse zalmfilet met witte wijnsaus? Of heeft u meer zin in een vegetarische pastaschotel?

Van alle markten thuis
Smaken verschillen. Daarom zijn we van alle markten thuis en stemmen we het proefpakket af op het seizoen. U heeft de keuze uit vlees, vis en vegetarisch gerechten. Er zijn Hollandse klassiekers zoals de gehaktbal met stamppot andijvie en Chinese toppers zoals Foe yong hai. Kortom, voor ieder wat wils. En heeft u een speciaal dieet? Geen probleem, dan houden we daar rekening mee met onze speciale zoutarme, kalium- of lactose beperkte, glutenvrije of gemalen, gesneden maaltijden!

Zo bestelt u een proefpakket
Er zijn 3 manieren om een proefpakket te bestellen:

- Klikken en bestellen op onze website www.foodconnect.nl/proefpakket/ 

- Onze klantenservice bellen met uw menukeuze via telefoonnummer 0 888 - 10 10 10

- Het strookje uit deze krant invullen en opsturen

Daarna gaan onze koks voor u aan de slag en wordt u gebeld door de klantenservice om het bezorgtijdstip af te spreken. De bezorger kan de maaltijden zelfs voor u in de koelkast zetten als u dat wilt.U betaalt het proefpakket veilig achteraf.

Gratis proefpakket
Omdat we het zo leuk vinden dat u onze gerechten wilt proeven, verloten we onder alle bestellingen gratis proefpakketten! De gelukkigen hoeven dus niet te betalen voor hun proefpakket, maar eten heerlijk én gratis. Cadeautje van ons. Dus bestel uw pakket vandaag nog, want wie weet geniet u straks van zo’n gratis proefpakket.

Eet smakelijk alvast!