Zakelijk

Expert’s digitale winkeldeur staat wagenwijd open

BORNE - Expert LEC te Hengelo/Borne is tijdens de huidige lockdown via diverse manieren, gewoon bereikbaar. Telefonisch via 074-2504444 en online kun je gewoon bij ons bestellen via www.expert.nl/hengelo-ov. De vertrouwde service en kwaliteit die wij altijd leveren blijft ook nu onveranderd.

Ruben Leuveld van Expert LEC: “De winkeldeur is weliswaar dicht, maar onze digitale winkeldeur staat wagenwijd open. Gelukkig is Expert een vooruitstrevende organisatie en is er op tijd ingesprongen op de ontwikkeling van het online winkelen. Daar ligt nu een groot deel van onze omzet. Mede door het feit dat de fysieke Expert winkel landelijk gezien altijd vertrouwd dichtbij zit. Kopen online is dus gewoon kopen bij je eigen Expert-winkel. Klanten vinden dat een vertrouwd gevoel”, zegt Ruben.

Gratis bezorging
Indien op voorraad, gratis en binnen 24 uur geleverd! Al jaren is Expert dé klantgerichte vak speciaalzaak in home elektronica in Nederland. In 2020 is Expert voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland in de elektronicabranche. Wat dit betekent? Dat je altijd deskundig advies krijgt, geholpen wordt en altijd optimaal kunt genieten van je aankoop. En dat met de beste service! Bestel je online, dan word je gewoon geholpen door jouw lokale Expert winkel.

Service
Is uw product kapot? Geen probleem, de fysieke winkel om de hoek staat voor je klaar. Dat is de kracht van Expert. Al meer dan 50 jaar. Ook tijdens deze lockdown. Verkopen kan iedereen, maar wij verkopen niet alleen. We kunnen desgewenst ook je nieuwe apparaat installeren of inbouwen. Het oude apparaat voeren we milieuvriendelijk af en ook al het verpakkingsmateriaal nemen we mee. Mocht het apparaat een keer stuk gaan, dan staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar. Grote apparaten repareren we aan huis met een snelle reactietijd, kleine apparaten kun je nu tijdens de lockdown in de winkel inleveren en ophalen op afspraak die u telefonisch kan maken via 074-2504444

Expert LEC Hengelo/Borne staat graag tot je beschikking van maandag t/m zaterdag tijdens winkeltijden en online 24/7!

Uw reactie