Zakelijk

Enterse ondernemers vervullen vierde wens van decemberactie

ENTER – De Enterse Ondernemersvereniging (EOV) heeft vrijdag 8 januari de vierde en laatste wens van haar decemberactie in vervulling laten gaan. Voor Hilde Lammertink-Brands, bekend postbezorger in Enter, wordt een wens in vervulling gebracht. Hilde is thans niet meer in de gelegenheid om haar werk te verrichten vanwege de ziekte ALS. Daardoor moesten haar collega’s haar werkzaamheden in deze toch al hele drukke periode vaak overnemen.

Zij had een wens in de kerstboom opgehangen dat, zodra de coronarestricties ten einde zijn, ze graag met haar collega’s een keer uit eten kan bij Het Middenplein in Enter. Zodoende kreeg ze afgelopen vrijdag uit handen van Frida Rensen, uitbaatster van de horecagelegenheid, een waardecheque overhandigd ter waarde van een etentje voor zeven personen. Daarnaast kreeg Hilde van Janneke Velten namens de EOV een grote bos bloemen.

Met deze vierde wens is de decemberactie 'Doe een wens' van de EOV afgerond. Het bestuur van de EOV wil iedereen via deze weg bedanken voor het indienen van de vele wensen.

Uw reactie