Zakelijk

Een positieve blik naar de toekomst

TUBBERGEN - Na 22 jaar neemt Johan ten Thije afstand als mede-eigenaar, maar hij blijft twee dagen per week werkzaam bij Bouwmetaal. Hij gaat zich projectmatig bezighouden met advieswerk in het voortraject om samen iets moois te maken van de aan Bouwmetaal gegunde uitdagingen. Johan vertelt: “Terugkijken is niet mijn ding, vooruit kijken is waar we altijd mee bezig zijn. Al ruim twintig jaar heb ik plezier in alles wat ik doe bij Bouwmetaal en hoop dit samen met deze heren nog jaren te mogen doen.”

Na 22 jaar neemt Johan ten Thije afstand als mede-eigenaar, maar hij blijft twee dagen per week werkzaam bij Bouwmetaal. Hij gaat zich projectmatig bezighouden met advieswerk in het voortraject om samen iets moois te maken van de aan Bouwmetaal gegunde uitdagingen. Johan vertelt: “Terugkijken is niet mijn ding, vooruit kijken is waar we altijd mee bezig zijn. Al ruim twintig jaar heb ik plezier in alles wat ik doe bij Bouwmetaal en hoop dit samen met deze heren nog jaren te mogen doen.”

Hoe wij verder bouwen

Kelvin ga je voornamelijk vinden in de werkplaats. Hij is eindverantwoordelijke voor alle prefab werkzaamheden, transport van en naar de bouw en onderhoud samen met de andere heren de planning.

Hans zal naast zijn werkzaamheden als projectleider op kantoor, vaak te vinden zijn op de diverse projecten. Van het inmeten, tot begeleiden op de bouw, zodat alles in goede banen wordt geleid. 

Marcel Krikhaar blijft verantwoordelijk voor bedrijfsvoering en samen werken ze aan de groei van Bouwmetaal. Marcel vertelt: “Een doel zonder plan blijft slechts een wens, strategisch zijn we nu weer klaar voor de toekomst en doar bin ik onmeunig bliej met !”

Tot ziens bij Bouwmetaal,

Kelvin ter Grote, Hans Bouwhuis, Johan ten Thije en Marcel Krikhaar namens Bouwmetaal.